Medisinske bruksområder for Castor Oil

July 4Castor olje er en populær form for plante-ekstrakt olje. Sine medisinske egenskaper er legendariske. Brukt så langt tilbake som det gamle Egypt, har lakserolje vist seg å være et utmerket alternativ til tradisjonell moderne medisin. Før du starter en lakserolje diett, sjekk med legen din. Lakserolje har vist seg å inneholde ricin proteiner, et stoff som er potensielt farlig for små barn.

digestive bruksområder

For voksne, som er bedre egnet for sitt bruk, kan lakserolje gi en rekke fordeler for fordøyelsessystemet. For forstoppelse, er en typisk anbefaling om å ta 1 ts. av ricinusolje. Selv om dens fordeler som et avføringsmiddel er godt kjent, kan det smake dårlig. Å kutte ned på bitterhet og hjelpe magen bosette, bør du vurdere å blande den med appelsinjuice, ingefær eller sviske juice. Dette vil ikke endre egenskapene til oljen som et avføringsmiddel. Castor olje har også blitt sagt å være nyttig for folk som lider av en inflammatorisk tarm eller dysenteri. På grunn av de potensielt skadelige effekter av ricin proteiner, ikke ta lakserolje muntlig før du har snakket med en lisensiert lege.

aktuelle bruksområder

Lakserolje er et utmerket behandling av en rekke aktuelle plager, i henhold til den Lifescript nettstedet. Burns er sagt å bli positivt påvirket av bruk av castor olje presser; oljen sies å trekke ut mye av hevelse og redusere smerte. Ved behandling med lakserolje, kan infeksjoner forkortes betydelig. Castor olje naturlig hindrer bakterier, virus og visse former for gjær å vokse på infeksjon stedet. Castor olje kan brukes til å rense huden av ringorm og guinea ormen. Ved å blande trinse blader med kokosolje, kan ormer trekkes ut av kroppen.

lymfatiske bruksområder

I en dobbelt-blind studie ble 36 friske forsøkspersoner kontrollert for lymfocytt-verdier før og etter den topiske anvendelse av lakserolje. Studien, publisert i "Journal of Naturopathic Medicine," beskriver anti-toksin og immunologiske egenskaper av oljen selv. Når den anvendes topisk i to timer om dagen, deltakerne viste en økning i mengden av T-11 celler (celler som brukes til å bekjempe infeksjoner), så vel som en økning i lymfocytter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com