Camping på Morgan Monroe

February 5

Morgan-Monroe State Forest strekker seg over mer enn 24.000 dekar og den robuste, uutviklet landskapet gjør den til et paradis for turgåere og backcountry campingbiler. Overnattingssteder i skogen er rustikk i beste fall, slik at alle som har ideen om camping innebærer å sitte i en bobil med alle bekvemmeligheter av hjem bør se andre steder. Men for de av oss som ønsker en ekte villmarksopplevelse, er Morgan-Monroe State Forest ideelt.

primitive Campgrounds

Mason Ridge Campground er hovedCampingPlassen i Morgan-Monroe State Forest, med 19 primitive campingplasser. Jo mindre Oak Ridge Campground har 10 nettsteder som brukes for overløp camping når Mason Ridge Campground fylles opp. RVs er tillatt på campingplasser, men den skyggefulle omgivelser og minimale fasiliteter gjør Campingplasser bedre egnet til telt og små pop-up campere. Griller og benker er inkludert på hver leiren, og alle besøkende har tilgang til hvelv toaletter og drikkevann. Campingplasser inkluderer ikke hookups av noe slag.

Into the Backcountry

Hvis du virkelig ønsker å komme bort fra alt, er backcountry camping tillatt gjennom en stor del av Morgan-Monroe State Forest. Kun tilgjengelig til fots, er backcountry området et tett skogkledd del av skogen der turgåere og backpackers kan slå opp telt over natten på noe egnet sted. Ingen fasiliteter av noe slag er gitt, slik at besøkende må ta alle nødvendige forsyninger med dem - inkludert mat og vann - og etterlater ingen spor av deres tilstedeværelse når de forlater. Du kan nå backcountry området ved å følge Low Gap Trail for ca 4 miles, selv om en parkeringsplass på Low Gap Road tillater deg å komme dit med en mye kortere tur.

Mye å se og gjøre

Turgåing er en av de viktigste aktivitetene på Morgan-Monroe State Forest, og hvis du har tenkt på camping i backcountry, det er ikke å komme rundt å gjøre minst en liten bit av fotturer. The Low Gap Trail starter i skog hovedkvarter og looper gjennom 10 miles av tett skog før retur til utgangspunktet. Noen av terrenget er ganske anstrengende, og kortere turer er tilgjengelige på Mason Ridge og Rock Shelter stier. Tre små innsjøer i staten skogen er åpne for fiske og båtliv - elektriske motorer og uten strøm håndverket bare - og flere rasteplasser og tilfluktsrom gi et sted å stoppe for lunsj.

Kjekt å vite

All camping i Morgan-Monroe State Forest er strengt første komme, først til mølla. Et gebyr belastes for å bo på Mason Ridge eller Oak Ridge Campground, og du må registrere seg og betale i skogkontoret ved ankomst. Backcountry camping er gratis, men du må fortsatt registrere på kontoret før du setter opp leir. Campingplassen kan bli opptatt på sommeren helgene, så vurdere å besøke på en ukedag eller under off-season hvis du ønsker ensomhet. Camping er tilgjengelig hele året, men drikkevann er slått av i vinter. Sesong datoer varierer; aktuell informasjon er tilgjengelig på Indiana Department of Natural Resources nettside.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com