Hjem Metoder for rengjøring voks fra øregangene

March 14
Hjem Metoder for rengjøring voks fra øregangene

Mange mennesker ser ørevoks som et problem eller en plage å bli eliminert regelmessig. Ifølge MedlinePlus, en publikasjon av det amerikanske National Library of Medicine, men ørevoks faktisk beskytter ørene ved å fange støv, bakterier og andre potensielle skadelige partikler. Selv når ørevoks er overdreven, kan feil rengjøring skyve voksen dypere inn i kanalen. Det er hjem rettsmidler for å fjerne overflødig voks, når det er nødvendig.

Irrigasjon

Hjem Metoder for rengjøring voks fra øregangene

Hvis ørevoks ikke er for sterkt sammenpresset, kan vanning den berørte øret være tilstrekkelig til å fjerne overskytende voks. The University of Maryland Medical Center anbefaler å bruke kroppstemperatur vann, så spyle ørene med vann som er for kald eller varm kan forårsake svimmelhet. Stå i dusjen med hodet vendt til siden slik at vannet renner inn i øret, eller bruke en pære sprøyte til flom øret med vann. Bøy hodet slik at vannet og noen løsnet voks kan renne. Tørk øret grundig etter vanning det å hindre bakterier vekster eller en infeksjon. Bruk en hårføner på lav eller noen dråper rensevæske for å sikre tørrhet.

hydrogenperoksid

Hjem Metoder for rengjøring voks fra øregangene

For regelmessige ørevoks buildup, foreslår University of Virginia Elson Student Health Center søker en hydrogen peroxide løsning regelmessig for å løse opp overflødig voks. Kombiner en del hydrogenperoksyd sammen med en del vann. Ligg på din side og slippe noen av blandingen inn i øret med en pipette eller pære sprøyte. Ligg stille i ca 15 minutter for å la blandingen renne inn i øret gjennom og rundt noen voks som er til stede. Vippe over en vask eller beholder å tømme løsningen og voks. Skyll med vann som er oppført i forrige avsnitt og tørk grundig. Utføre daglig i tre eller fire dager for å fjerne store mengder voks.

oljer

Hjem Metoder for rengjøring voks fra øregangene

Nedtoningen hardt eller komprimert ørevoks gjør det lettere å rense bort. MedlinePlus anbefaler slippe babyolje, mineralolje eller glyserin i det berørte øret å smøre voks. Du kan også ønske å suge bomullsdotter i olje- og sette dem inn i det ytre øret. La oljen mette øregangen i 10 til 15 minutter. Skyll bort olje og voks som tidligere beskrevet og tørke ørene godt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com