Chromium picolinate Overdose & amp; Hårtap

August 14
Chromium picolinate Overdose & amp; Hårtap

Sixty-åtte prosent av folk i USA er overvektige eller fete, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mange er på jakt etter en løsning når diett har sviktet, og krom picolinate er et supplement ofte brukt for vekttap. Men før du prøver det, husk at det kan ha mange bivirkninger, inkludert håravfall.

Krom og Picolinate

Krom er et spormineral som trengs i kroppen som brukes for å forbedre virkningen av insulin. Insulin spiller en stor rolle i stoffskiftet og lagring. Den fett, karbohydrater og proteiner brytes ned til glukose, som beveges fra blodet inn i cellene av insulin. Krom er ofte koblet sammen med picolinate - et biprodukt av aminosyren tryptofan - for å øke kroppens opptak av krom.

Chromium picolinate kosttilskudd

Ifølge Office of Kosttilskudd, forbruker salg av krom kosttilskudd var ca $ 85 millioner dollar, eller 5,6 prosent av alle mineral supplement salg i 2002. Mange av helsepåstander av krom picolinate leverandører støttes ikke av USDA forskning. Faktisk, ved 2002, disse leverandørene hadde blitt bøtelagt 32 ganger av den amerikanske Federal Trade Commission for falske påstander om sine produkter, i henhold til California State University Long Beach Health Resource Center. The Office of Kosttilskudd sier at videre forskning må gjøres på sikkerheten og effektiviteten av kosttilskudd.

Overflødig krom picolinate

Den normale supplerende mengde krom varierer fra 50 til 200 mikrogram. Ifølge MedlinePlus, kan krom tatt i overkant mengder føre til jern og sink mangler. Krom i store mengder gjør det vanskelig for kroppen å absorbere jern, og det reduserer sink absorpsjon. Andre effekter inkluderer nyreproblemer og leverskader.

Hårtap

Sink og jern er viktig for hårvekst. MayoClinic.com og Office of Kosttilskudd rapporterer at jern og sink mangler kan føre til hårtap. MayoClinic.com sier at hårtap kan være forårsaket av en dårlig kosthold, spesielt en som er lav i protein, vitaminer og mineraler. Folk som tar krom picolinate bør spise en diett som er tilstrekkelig på alle næringsstoffer. Ifølge Hårtap Learning Center, noen mennesker som opplevde hårtap var i stand til å reservere effektene ved å avslutte bruken av tillegget. For å unngå bivirkninger av vekttap kosttilskudd, konsumere en diett som er lav er mettet og trans-fett, høy i fiber og fullkorn, og inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt og meieriprodukter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com