Hvordan behandler jeg en revet ligament?

July 1

Avrevne leddbånd, også kalt forstuinger, er forårsaket når tilnærmingene av vev som forbinder et bein til en felles er strukket eller vridd, slik at ligament å rive. De mest vanlige avrevne leddbånd forekomme i ankelen, ifølge Mayo Clinic. Behandle en revet ligament ved å følge standard medisinsk PRIS metode --- beskytte, hvile, is, kompresjon og høyde.

Beskytte

Beskytt det berørte området fra ytterligere skade ved å stabilisere leddbånd. Pakk den med en elastisk medisinsk bandasje for å immobilisere felles; bruke en ACE bandasje, atletisk tape eller stiv gasbind. Bruk en spenne eller fot boot hvis anbefalt av en medisinsk faglig. Når innpakning foten ikke vikle tærne; de trenger for å være synlig for å sjekke for sirkulasjon og nummenhet. Bruk krykker eller stokk for å hjelpe deg å gå. Husk å ha krykker riktig målt og justert for din høyde, eller de kan ikke være effektive.

Hvile

Hvil ligament ved ikke å legge press på den tilhørende felles og bein. Unngå å stå i lange perioder av tid til å gi den revet ligament tid til å samle krefter. Gjennomsnittlig rekreasjon tid tar mellom seks til åtte uker.

Is

Påfør kaldt terapi ved hjelp av en kjølebag eller kald gel pakke; kulden kan redusere hevelse, smerte og ubehag forbundet med revet ligament. Påfør umiddelbart etter en skade for den mest nytte. Ice terapi er effektiv for de første 24 til 72 timer. Ikke legg isposer direkte på huden; bruke en barriere, slik som et håndkle, mellom hud og is. Bruk is i 20 minutter på og 20 minutter av hver to til tre timer. Ikke bruk is hvis du har blitt diagnostisert med sirkulasjonsforstyrrelser som perifer karsykdom, diabetes eller nedsatt følelse i en lem med mindre du snakker med en medisinsk faglig.

kompresjon

Bruk en kompresjonsbandasje for å redusere hevelse. Dette er lik den "beskyttelse" trinn --- området er pakket med en medisinsk bandasje. Bandasjen må være stramt nok til å redusere hevelse, men tærne bør ikke bli nummen eller misfarget. Pakk fra den ytterste delen av ekstremitet, lengst fra hjertet, og bevege seg i. Bruk en elastisk bandasje for økt fleksibilitet.

Heve

Hev den skadde leddbånd så ofte som mulig for å redusere hevelse og pooling av væsker. Støtte den opp på stablet puter når du sover om natten. Bruk en benk eller sidebord for ekstra støtte. Forsøk på å få lem over nivået på hjertet ditt for optimal høyde.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com