Koffein Som Håravfall behandling

September 23Dihydrotestosteron eller DHT er et hormon som er den primære årsaken til androgen alopeci eller mannlig mønster skallethet hos menn. Undertrykkelse av dette hormonet er nødvendig for å forhindre håravfall. Ifølge nyere forskningsresultater fra Hudavdelingen og allergologi ved Universitetet i Jena i Tyskland, har forskere oppdaget at koffein er vist å være nyttig i å stimulere veksten av hår og undertrykke DHT. Funnene ble registrert i utgaven av International Journal of Dermatology januar 2007.

vekst Stimulator

Forskere har funnet at koffein stimulerer hårvekst, og er derfor nyttig for å fremme veksten av hår når det brukes i en topisk formulering. Men ikke forvent å vokse hår fra å drikke kaffe som det ville ta minst 60 kopper per dag for å oppnå samme effekt.

Blokkerer effekten av DHT

Forskere har også funnet ut at koffein kan blokkere dannelsen av DHT, som er den primære årsaken til genetisk hårtap hos menn og hårtap hos kvinner på grunn av aldring.

Videre forskning er nødvendig

Flere studier må gjennomføres for å oppdage hvor mye koffein kan brukes på hodebunnen til en tilfredsstillende indusere hårvekst og stoppe videre tynning og tap av hår.

koffein Formuleringer

Som et resultat av de funn har sjampoformuleringer blitt fremstilt som inneholder koffein i ingrediensene for å stimulere hårvekst og redusere skallet. Det er blitt funnet sjampoene er effektive så lenge koffein formuleringen tillates å holde seg på håret i minst to minutter for å trenge inn i hodebunnen og behandle follikler.

Aktuelle behandlinger for tiden tilgjengelig

Per januar 2010, Alpecin Cosmetics tilbyr aktuelle koffein behandlinger. Slike behandlinger lover å fremme vekst, forhindre for tidlig håravfall og forbedre rot produksjon. Ingen uønskede bivirkninger har blitt registrert.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com