Neera Supercleanse Detox Diet

September 27

Den Neera Super Cleanse er en detox og vekt-tap plan utviklet for å hjelpe deltakerne kvitte kroppen av skadelige giftstoffer og miste overskytende pounds. Under Neera Super Cleanse, deltakerne gi avkall på all fast føde for omtrent fem til ti dager, erstatte måltider med en væskeblanding.

Hvis du vurderer å gå på Neera Super Cleanse, husk at det amerikanske Food and Drug Administration ikke har godkjent denne dietten plan, og de fleste leger og forskere sterkt fraråde rens og detox dietter som sterkt begrenser kaloriinntaket. Snakk med legen din før du starter en rens kosthold; hun kan være i stand til å hjelpe deg med å lage en diett plan som kan hjelpe deg å miste vekt og rense kroppen din.

Prosess

Ifølge den offisielle nettsiden, er det Neera Super Cleanse designet for å "fjerne overflødig giftstoffer og miste overflødig vekt." Dette oppnås ved å eliminere fast føde fra kostholdet ditt i opptil to uker, erstatte vanlig mat med en "deilig" blanding av vann, sitronsaft, Madal Bal sirup og cayennepepper. Denne blandingen er påstått å holde deg mett, slik at fast føde er ikke nødvendig. Deltakerne også noen ganger drikker en mild urtete som fungerer som et avføringsmiddel i morgen.

Rens er svært lik den "Master Cleanse" diett, som fremmer drikker en lignende blanding - med lønnesirup, i stedet for Madal Bal sirup - i stedet for å spise fast føde. Mens tilhengerne av Neera Super Cleanse hevder at Madal Bal sirup er mer effektiv enn lønnesirup, har ingen vesentlige vitenskapelige studier vist denne påstanden.

effekter

Fordi fast føde er eliminert fra kostholdet på Neera Super Cleanse og blir erstattet av væsker, kan dieters forvente økt vannlating mens du er på diett, samt færre avføring.

Som kaloriinntaket begrenses drastisk når du er på denne dietten, kan deltakerne også oppleve tretthet, irritabilitet, og laber hår, hud og negler.

Hvis følges Neera Super Cleanse instruksjoner, er det nesten sikkert at deltakerne vil gå ned i vekt. Men de fleste av vekten tapt er sannsynlig vann vekt, og rens kan bremse metabolisme, ifølge Nicole Britvan, en registrert kostholdsekspert med Kaiser Permanente. En nedsatt stoffskifte kan bety at etter de første dagene, vil det bli stadig vanskeligere å gå ned i vekt. Når du er av rens, kan pounds dukke opp igjen raskere enn de hadde tidligere.

Ingen betydelige vitenskapelige studier har vist at Neera Super Cleanse renser eller detoxifies kroppen.

Expert Insight

Mange eksperter er enige om at slike drastiske detox dietter har en tendens til å være usunn, siden du frata kroppen av nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Selv om det er OK å "detox" ved å spise et sunt, balansert kosthold uten bearbeidet mat, etter en drastisk rensing plan, som Neera, kan føre til mer skade enn godt.

Sier Britvan, "[Detox dietter er] veldig om fordi de er mangler mye næring .... trenger vi ikke å gjøre dette. Til syvende og sist, detoxifies kroppen det den trenger for å. Våre lunger, våre lever, vår nyrer - de er å gjøre jobben ".

Andrew Wadge, en sjefsforsker ved Food Standards Agency i Storbritannia, er enig med denne påstanden. Han anbefaler at å drikke vann, får rikelig med mosjon og spise balansert, hjemmelaget mat er den beste måten å holde kroppen sunn og vekten nede. Detoxing via en diett, er unødvendig understreker han, som våre lever allerede gjør dette for oss.

Advarsel

Den Neera Super Cleanse kutter ut viktige næringsstoffer som er nødvendig for kroppen å holde seg frisk, som kalsium, jern og protein. Som tidligere nevnt, kan det føre til ubehagelige og usunne bivirkninger, og det er ikke generelt anbefalt som en sunn måte å gå ned i vekt eller kvitt kroppen av "giftstoffer".

Snakk med legen din før du prøver noen detox diett, spesielt en som er så drastisk som Neera eller Master Cleanse. Dette er spesielt viktig hvis du er undervektig, har en historie med spiseproblemer, du tar medisiner eller du er gravid.

betraktninger

Sjansene er, hvis du har planer om å gjøre det Neera Super Cleanse, ønsker du å gå ned i vekt eller kvitt kroppen av usunn giftstoffer. Før du går på Neera Cleanse, vurdere å bare endre kosthold og mosjon plan.

Den Neera Cleanse er en krasj diett, så selv om du kan gå ned i vekt midlertidig, kan det skape en yo-yo effekt, og etter at du avslutter rens plan du kan få tilbake enda mer vekt enn du har tapt. Det er ikke en permanent løsning for å bedre din helse eller holde vekten nede.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com