Har Linfrøolje redusere kolesterol?

January 17

Linfrøolje er avledet fra flaxseeds, naturens rikeste kilde til omega-3 fettsyrer. Den sunneste måten å innta lin er å male frøene i en kaffekvern og strø på mat, eller legge sin olje til frukt vibrering eller salatdressinger. Linfrøolje senker kolesterol og blod triglyserider fordi i tillegg til omega-3 inneholder også omega-6 og omega-9 essensielle fettsyrer, B-vitaminer, kalium, lecithin, magnesium, fiber, protein og sink. Inkluder linfrø olje i ditt daglige kosthold, og du bør være i stand til å senke kolesterolet innen en til to uker.

Hvordan Linfrøolje redusere kolesterol?

Linfrøolje bidrar til å redusere kolesterolnivået takket være sin fiber, alfa-linolensyre (ALA) og omega-3 fettsyrer innhold. Omega-3 fettsyrer finnes i mat som laks og lin, og også bidra til å holde blodplater kleber seg sammen, noe som reduserer sannsynligheten for et hjerteinfarkt.

Linfrøolje, i særdeleshet, har en høyere konsentrasjon av ALA enn frø alene. På grunn av den anti-inflammatoriske egenskaper ALA kan konsumere linfrøolje hjelpe til å redusere kolesterolnivået.

Hvordan spise linfrø olje

I stedet for bare Downing en spiseskje linfrøolje, legg den til andre matvarer for en smakfull alternativ. Linfrøolje kan kombineres med nesten alle væske inkludert pasta sauser og yoghurt, eller legge den til en whey protein milkshake. Unngå mat med det fordi høy varme kan føre til at oljen blir harsk.

Pass på at du kjøper høy kvalitet linfrøolje fordi den har kort holdbarhet og kan lett gå dårlig. Den beste måten å opprettholde oljens friskhet er å holde det nedkjølt og vekk fra lys. Dessuten vil det ta tid for kroppen å absorbere den fulle effekten av linfrø olje, slik at minst seks dager før sporing kolesterol endringer.

Hvor mye linfrø olje å spise

Voksne bør spise omtrent en til to spiseskjeer med linfrø olje om dagen. Linfrøolje kan trygt spises av folk med gluten og hvete allergi, også. Før du legger linfrø olje til hver rett, vet at å spise for mye linfrø olje kan ha ubehagelige bivirkninger. Dette inkluderer løs avføring og diaré. Kontakt lege hvis du har en blødning lidelse, er gravid eller ammer før du starter en linfrø olje diett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com