Problemer forårsaket av et barn sove i foreldrenes & # 039; s Bed

January 22
Problemer forårsaket av et barn sove i foreldrenes & # 039; s Bed

Oversikt

Enten bevisst eller ubevisst, mange foreldre ender opp med å dele en seng med sine barn. Utearbeidende foreldre kan etablere en familie seng slik at de kan nyte noen rolige timer med sine barn. Andre familier ender opp med co-sover ute av desperasjon når barna deres våkner ofte om natten eller nekte å sove alene. Co-sleeping kan hjelpe familier få mer søvn, men det kan også potensielt kompromittere kvaliteten og varigheten av at søvn. Før etablering av en familiekøye, bør ektefeller sette seg ned sammen og avgjøre om fordelene med co-sleeping oppveier dens mulige risikoer og ulemper.

risky Practice

Voksne senger kan utgjøre alvorlig risiko for spedbarn og småbarn som kan bli viklet inn og kvalt i sengetøy eller fanget mellom sengen og veggen. På grunn av faren for alvorlig skade eller død, American Academy of Pediatrics og den amerikanske Consumer Product Safety Commission anbefaler mot seng deling med barn under to år.

Hvis du bestemmer deg for å sove med babyen din, Dr. Mary Gavin, en medisinsk redaktør i Barne Health nettsted og en utøver på Alfred I. duPont Hospital for Children i Wilmington, DE, oppfordrer foreldre til å følge noen grunnleggende sikkerhetsregler. Plasser alltid barnet på ryggen. Fjern alle myke puter og tunge dyner fra sengen. Plasser sengen slik at ingen hull eksisterer mellom sengen og veggen, og kontroller at madrassen passer perfekt i rammen. Aldri sove med barnet ditt når du er under påvirkning av narkotika og alkohol.

overgangs~~POS=TRUNC Troubles

De fleste co-sove ordninger kommet til en slutt på ett eller annet tidspunkt, enten ved foreldrenes valg eller som av barnet. Gavin råder flytte barnet inn i sitt eget rom i en alder av 6 måneder for å unngå separasjonsangst og andre potensielle utviklingsmessige problemer. Eldre barn ender ofte opp avhengig av foreldrenes tilstedeværelse for å sovne, og kan være motvillige til å sove alene. Ingen strenge retningslinjer diktere når du må flytte barnet ut av sengen, men unngå å flytte ham midt i å nå ulike milepæler, som for eksempel å starte barnehage eller mestre toalett trening.

Søvn Mønster Problemer

Siden spedbarn våkner ofte, kan dele en seng med babyen din gjør det enklere å mate henne og har en tendens til hennes andre grunnleggende behov - spesielt hvis du ammer. Etter hvert som barnet blir eldre og stadig mer mobil, kan du finne at hennes sprellende, vridning og sparker forstyrrer din evne til å sove godt. Du kan også finne deg selv ønsker å gå til sengs tidligere enn du vanligvis kanskje - eller tar improvisert naps - hvis barnet nekter å sovne uten deg i sengen. Dette kan påvirke din evne til å bruke litt ensom tid med din ektefelle før sengetid, noe som kan føre til disharmoni, spesielt hvis en av foreldrene ønsker å avvikle co-sover mens andre ønsker å beholde den eksisterende ordningen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com