Statisk Sammentrekning Training øvelser

April 13
Statisk Sammentrekning Training øvelser

Under en konvensjonell trening, for eksempel en vektstang curl, blir en vekt løftes og senkes gjennom en jevn bevegelsesområde. Sluttresultatet er en forkorting og forlengelse av en muskel. Statisk, eller isometrisk, øvelser involverer ingen endring i muskel lengde. Enkelt sagt, er en motstand holdt for en gitt tidsperiode. Du har muligheten til å bruke utstyr for disse øvelsene, eller kroppen din alene.

Planke

Planken er en populær statisk øvelse som fungerer Mage. Begynn med å plassere din underarmene skulder bredde hverandre på gulvet og flytte føttene sammen bak kroppen din. Stadig heve hoftene opp fra gulvet og danner en rett linje fra skuldrene til hælene. Hold denne posisjonen til du føler deg trøtt og sakte slipper. For en variant, utfører planken på hendene med armene helt ut.

pushup Hold

En pushup hold ligner på en planke, bortsett fra kroppen din er nærmere gulvet. Du jobber også dine bryst, skuldre og triceps med mer intensitet. Start ut i en planke posisjon med hendene på gulvet. Holde abs stram og ryggen rett, senk deg ned ved å bøye albuene. Når du er omtrent halvveis til gulvet, hold stillingen. For å fullly målrette brystmusklene, hold deg selv i ulike avstander fra gulvet.

pullup Holder

Pullup holder arbeide i rygg, biceps og skuldre. Start ut ved å hoppe opp og gripe en pullup bar med hendene i skulderbredde fra hverandre. Stadig trekke deg opp til haken er på bar høyde og hold til du føler deg trett. På samme måte som pushups, utføre statisk holder fra ulike høyder for å sikre at du får et maksimumsbeløp på rekruttering. For å skifte de fleste av fokus til biceps, slår håndflatene rundt og dra deg opp. Disse er kalt chinups.

glute Bridge

Glute broer arbeide rumpe, hamstrings og korsrygg samtidig. Start ut fra liggende posisjon på ryggen med hælene støttet opp på en stabilitet ball eller treningsbenk. Stadig trykke ned med hælene og løfter hoftene opp fra gulvet. Når du har en rett linje fra hælene til skuldrene, hold stillingen. For en ekstra utfordring, utvide det ene benet rett ut.

Chair Pose

Yoga er hovedsakelig statiske øvelser. En stol positur er en variant av en knebøy og det fungerer lår og setemuskler. Begynn med å stå med føttene skulder bredde hverandre og armene hevet over hodet. Holde abs stram og ryggen rett, senk deg ned i en knebøy ved å bøye knærne. Når lårene parallelt gulvet, hold til du får trøtt og sakte stige opp igjen.

Isometrisk Neck Exercise

Isometrisk halsen treningsmål sternocleidomastoideus foran halsen, og splenius i nakken. Start ut fra en stående eller sittende stilling og plasser hendene på pannen. Stadig trykk i hendene ved kontrahering nakkemusklene og hold til du føler deg trett. Slipp trykket, plasserer hendene på baksiden av hodet og trykk bakover. Du vil føle musklene på baksiden av halsen entreprenørselskap. Hold igjen til du føler deg trøtt og slipp.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com