Har Linfrøolje forårsake kviser?

January 9

Linfrøolje ikke forårsaker akne. Faktisk spiller kosthold svært lite --- hvis noen --- rolle i sin utvikling. I stedet er akne ofte et resultat av overflødig olje, død hud og bakterier. Overflødig olje og død hud kan tette porene, mens bakterier kan føre til infeksjon i hårsekken. Dette kan føre til at huden rundt å inflame, noe som resulterer i en acne lesjon. Linfrøolje ikke har en effekt på noen av disse faktorene, så det er inkludering i kosten ikke bidrar til avslapnings.

Linfrøolje

Den eneste mulige måten linfrøolje kan forårsake kviser er gjennom direkte hudkontakt, men dette er svært lite sannsynlig. Enkelte produkter, for eksempel kosmetikk og kremer, kan legge igjen en rest på huden, noe som kan føre til døde celler til å holde sammen og danne en plugg i hårsekken. Dette tetter porene og bevirker at veggen i det berørte follicle til å bule, som fører til en akne lesjon. Hvis linfrø var igjen på overflaten av huden din, kan det potensielt føre til samme resultat. Dette er imidlertid bare formodning. Ingen studier foreligger knytte linfrøolje til kviser.

Selvpleie

Velger å ikke ta linfrø olje vil ikke hindre eller kontrollere akne. Snarere vaske huden med en mild rensemelk to ganger om dagen og unngå kremer, lotion, solkremer og annen kosmetikk som kan forlate en fet rester på huden. Se etter hud produkter merket noncomedogenic, noe som betyr at de ikke vil tette porene. Det samme gjelder for de som er vannbasert. Vask alltid ansiktet før seng og dusj etter trening.

medisiner

Hvis egenomsorg tiltak ikke klarer å forhindre eller kontrollere akne, kan medisinering ofte hjelpe. Over-the-counter aktuelle behandlinger kan ofte øke utvinningen for milde til moderate kviser. Se for akne kremer som inneholder benzoylperoksyd, resorcinol, salicylsyre eller svovel som sin aktive bestanddel. For moderat til alvorlig akne flare-ups, kan en reseptbelagte medisiner være nødvendig å forbedre din hudfarge. Snakk med en lege eller hudlege for å finne den beste løpet av behandlingen.

forholdsregler

Selv om linfrøolje ikke er kjent for å forårsake akne, kan det ha visse bivirkninger. The Memorial Sloan-Kettering Cancer Center bemerker at linfrø har vært knyttet til forstoppelse, økt avføring og luft i magen. Det kan også endre absorpsjonshastigheten for enkelte medisiner, inkludert antikoagulantia, kolesterolsenkende medisiner og blodsukkersenkende medikamenter. Snakk med legen din før du tar linfrø olje til å behandle en medisinsk tilstand.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com