Hva er Bukkehornkløver Herb godt for?

March 4

Bukkehornkløver urt tilbyr en rekke fordeler for healing, skjønnhet og selv som en mulig afrodisiakum. Tygg på et par Bukkehornkløver frø til å friske pusten.

Historie

Bukkehornkløver ble foretrukket av de gamle grekerne, egypterne og romerne til medisinske formål. Frøene er den mest potente delen av bukkehornkløver og brukes i dag i urtemedisin og matlaging (se referanser).

fordeler

Bukkehornkløver frø har mange helbredende fordeler, og kan lette dårlig fordøyelse, smertefull menstruasjon og øke morsmelk, samt hjelp hos diabetes behandlinger. Ground bukkehornkløver frø kan bidra til å helbrede brannsår og koker; blandet med olje, kan det også gjøre håret glans når den brukes til hodebunnen (se referanser).

Expert Insight

En 2009 studie ved Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center ved Johns Hopkins University i Maryland viste bukkhornfrø kan ødelegge kreftceller. I studien, bukkehornkløver "var vekst-inhibitorisk til bryst, bukspyttkjertelen og prostata cancercellelinjer" (se referanser).

Mat og Andre bruksområder

Bukkehornkløver frø brukes som krydder i mat, for eksempel karri, så vel som et afrodisiakum. Bukkehornkløver spirer spises rå i salater (se Ressurser).

Advarsel

Unngå bukkehornkløver hvis du er gravid, så det kan indusere arbeidskraft (se Ressurser).

Bukkehornkløver kan føre til at gass og diaré.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com