Hva er Voltaren Gel?

March 10

Voltaren gel er et merkenavn for aktuell form av reseptbelagte medisiner, diklofenak natrium. Som et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament, leger ofte foreskrive Voltaren gel for lindring av smerte og inflammasjon.

Hvordan det fungerer

Da gjaldt huden din, går Voltaren blodet gjennom porene. Når du er inne i kroppen din, fungerer Voltaren ved å hemme produksjonen av kjemikalier kjent som prostaglandiner, som bidrar til smerter og betennelser.

Bruk

Leger vanligvis foreskrive Voltaren gel til å behandle smerter og betennelse i leddene forårsaket av slitasjegikt. I noen tilfeller, leger fore gelen for bruk hos pasienter med aktinisk keratose, en hud tilstand som kan bli kreft. Det er ikke forstått hvorfor Voltaren er effektive for dette formålet, rapporterer Mayo Clinic.

Tidsramme

For lindring av smerter og betennelser, leger vanligvis foreskrive Voltaren brukes fire ganger per dag så lenge smertene vedvarer, ifølge US National Library of Health. Unngå å vaske området der du bruke gel i minst en time etter bruk for å sikre at Voltaren forblir effektiv.

risiko

Reaksjoner på hvor du søker Voltaren oppstå i 7 prosent av pasientene og inkluderer utslett, kløe og rødhet, ifølge FDA kliniske studier publisert av det amerikanske National Library of Medicine. Selv om mindre vanlig med aktuelle former, ikke-steroide antiinflammatoriske medikamenter utgjør en risiko for fordøyelses sår og blødninger, samt hjerteinfarkt og hjerneslag.

betraktninger

Fordi den har potensial til å negativt påvirke sluttfasen av fosterutviklingen, leger sjelden fore Voltaren gel for bruk av gravide kvinner i siste trimester. Hvis du har en historie med anemi, blødningsproblemer, blodpropp, ødem, hjerteinfarkt, hjertesvikt, høyt blodtrykk, nyre eller leversykdom, magesår, slag eller aspirin følsomhet, kan det ikke være trygt for deg å bruke Voltaren gel, advarer Mayo Clinic.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com