Gjør-det-selv kolon cleanser tips

March 18

Detoxing eller rensing av kroppen bør gjøres for å bli kvitt bygget opp giftstoffer og avfall som kroppen holder på med. Kroppen og dens organer er bygget for å self-rens, som består av hud, lever, nyrer, lunger og tykktarm. Tykktarmen er spesielt viktig siden det er hovedformålet er å fjerne avfall fra kroppen og absorbere verdifulle næringsstoffer og mineraler fra kostholdet. Ved regelmessig bistå i tykktarmen i selvrensende, du redusere sjansene for giftstoffer, avfall og bakterier fester seg til kolon vegger forårsaker sykdom og smitte.

Kolon Rensing Diet

En av de enkleste måtene å rense kolon på egen hånd, er å gjøre et kolon rensing fort eller diett. For å holde kolon gjøre en optimal jobb, unngå sukker, raffinert mat, tilsetningsstoffer, alkohol og fet eller stekt mat. Disse matvarer øke mengden av giftstoffer i kroppen, og skaper tarmproblemer inkludert forstoppelse. Mange opplever også at en økt mengde av giftstoffer i kroppen fører til en mangel på energi og andre kroppsfunksjoner.

Når du gjør en kolon renset med naturlig mat, sørg for å spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, som inneholder mye fiber og vann er ideelt for toksin fjerning. Fruktjuice hjelpe kroppen å fjerne giftstoffer og tilfører næringsstoffer som vann ikke kan erstatte, inkludert vitaminer og mineraler. Fasting bør ikke vare mer enn tre dager for å forhindre mangel på næring eller sult.

Når kolon rens er over, må du huske å innlemme minst 25 til 35 gram fiber hver dag og minst 64 unser vann for å unngå forstoppelse. Matvarer med gode kilder til fiber inkluderer:

Kål
Epler og bananer
Sitrusfrukter
Bønner og linser
Helkorn
Bran
Skin av frukt og grønnsaker

Herbal detoxifiers

Mange velger å bruke naturlige urter eller te å detox og rense kroppen. Urte kosttilskudd kan bli funnet på naturlig helsekostbutikker, og bør tas i henhold til flaske retninger. Populære naturlige urter som hjelper kolon avgifte og fremme avfall fjernes inkluderer:

Aloe vera: Dette fungerer som en naturlig avføringsmiddel, bidrar til å avlaste forstoppelse.

Fennikel: Brukes i en te form, fungerer fennikel som et avføringsmiddel som gjenoppretter en sunn balanse i tarmkanalen.

Grønn te: En av de beste antioksidanter for kroppen, hjelper grønn te for å detox kroppen internt og inneholder verdifulle polyfenoler som reduserer betennelse og øke antioksidanter.

Psyllium husk: Denne urten er populær for kolon rensing siden det myker avfall saken ved å øke mengden av vann som finnes i tykktarmen, slik at avføring skal være lettere å fjerne.

Senna: Denne urten er funnet i mange lakserende te, siden det fremmer avføring med avføringsmiddel som kvaliteter. Senna skal ikke brukes på lang sikt, men siden det kan skape helseproblemer som tarmproblemer eller kvalme.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com