Emergency Eye Pain Relief

December 6

Eye smerte kan ha mange årsaker. For de mest vanlige - støv, skitt, tørr luft, og allergener - kan du vanligvis finne et hjem rettsmiddel som vil eliminere problemet eller råd til deg betydelig lettelse. For mer vedvarer og alvorlige årsaker til smerter i øyet, bør lege konsulteres så raskt som mulig.

Smertelindring

Bare å blinke, som stimulerer produksjonen av tårer, kan hjelpe. Tårene skylle ut vanlige inntrengere, som skitt og støv. Hvis blinker ikke gjør det, prøv å bruke øyelokkene å presse et fremmedlegeme ut. Forsiktig ta tak i øyevippene for ditt topplokket og dra dem over bunnen lokket. Dette hjelper bunn vippene børste flekk av innsiden av øvre øyelokk.

Hvis du fortsatt opplever ubehag, prøve å bruke vann for å skylle fremmedlegeme ut av øyet. Splash så mye vann som mulig på øynene dine. Du kan også prøve kunstige tårer, som ikke bare vil hjelpe skylle en gjenstand ut av øyet, men også hydrat og oppdatere øyet når irriterende er borte.

Hvis øynene dine er tørre og kløende på grunn av allergi, bør du vurdere å bruke en kald komprimere for å redusere kløe. Plasser en våt vaskeklut eller håndkle over dine lukkede øyne. La det våte håndkleet på øynene i opptil 20 minutter.

Aromaterapi kan hjelpe med tørre øyne. Valerie Ann Worwood, forfatter av "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi," anbefaler å plassere noen dråper tea tree olje i en luftfukter. Dette fungerer spesielt godt i et område med en kraftig air condition-systemet, for eksempel kontoret ditt.

Hvis du har en smertefull sti på øyet, tøm det med en varm komprimere så snart du oppdager det. Sett en varm, fuktig vaskeklut over lukket øynene i minst fem minutter. Fortsett dette fire ganger om dagen i to uker, eller inntil svinesti er borte.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du har akutt smerter i øyet, er det mulig at noe har ripet hornhinnen. Prøv å holde øynene lukket i en halv time. Hvis øyet fortsatt vondt afteward, er rød, eller har mistet synet, ringe legen din umiddelbart.

Hvis du opplever tørre øyne, bør du kontakte legen din hvis øyet er fortsatt rød etter hyppig bruk av kunstige tårer, din visjon endringer, eller hvis du har puss eller utslipp som kommer ut av øyet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com