Online Athletic Training Degrees

December 3
Online Athletic Training Degrees

En grad i atletisk trening kan føre til en spennende karriere, som arbeider med idrettsutøvere å helbrede og forebygge idrettsskader. Hvis du ønsker å bli en atletisk trener, men du ikke har tid eller ressurser til å følge undervisningen i person, kan du tjene en grad på nettet fra komfort til ditt hjem. Flere atletisk trener programmer er tilgjengelig på nettet, og du kan velge programmet som passer best til dine behov og karrieremål.

program oversikt

Athletic trenere jobber tett med leger til å behandle og forebygge idrettsskader. Atletisk trener programmene er vanligvis undervist av trenere, professorer og leger, med mål om å gi deg inngående kjennskap til den menneskelige kropp og hvordan det fungerer, så kan du bedre forstå og behandle idrettsskader. For å bli en atletisk trener, nødvendige kurs inkluderer anatomi, atletisk skader, biomekanikk, HLR, førstehjelp, kinesiologi, fysiologi, ernæring for idrett, idrettspsykologi og velvære.

Online bachelorgrader

En bachelorgrad i atletisk trening kan føre til en jobb på en skole eller høyskole som en atletisk trener. For å tjene akkreditering med National Athletic Trainer Association, velge et nettbasert program fra en institusjon som er akkreditert med Kommisjonen på Akkreditering av Athletic Training Education. Mange universiteter tilbyr noen online kurs for atletisk trener grader, men det er bare en håndfull institusjoner som tilbyr lavere grader i idrettsmedisin felt som er helt på nett, inkludert American Military University, California University of Pennsylvania og Penn Foster.

Online mastergrader

En mastergrad kan hjelpe deg å tjene høyere lønn eller stige til flere prestisjetunge posisjoner som en atletisk trener. Noen institusjoner tilbyr online mestere grader i atletisk trening, inkludert Manchester College og Lenoir-Rhyne University, mens andre tilbyr online mastergrader i relaterte felt. For mer generell masterstudier, Ohio University tilbyr et program i atletisk administrasjon og University of Central Missouri har en avansert grad i kroppsøving og idrettsvitenskap.

Karrieremuligheter

Athletic trenere jobber i en rekke innstillinger, inkludert videregående skoler, høyskoler, idrettsmedisin klinikker, dansekompanier, de væpnede styrkene og med profesjonelle idrettslag. Noen high school atletisk trenere også lære kroppsøving eller andre emner. Trainers også jobbe for private selskaper, å hjelpe de ansatte med skader. Karrieremuligheter for atletisk trenere er gode, med en 10 prosent vekst per år.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com