Hvor mye koster organtransplantasjoner Cost?

August 29

totale kostnader

En organtransplantasjon er ikke mindre operasjon. En person som trenger en transplantasjon vanligvis har å komme på en venteliste og vente på at noen, levende eller døde, å donere som trengte organ. Men selv etter at et organ er funnet og en transplantasjon er gjort, kan de kostnader som påløper virke uoverkommelig.

medisinsk gebyrer

De grunnleggende medisinske behov for en transplantasjon kan koste penger. En forsikring planens andeler er vanligvis den første linjen i fakturering, etterfulgt av co-betaler, dersom transplantasjon er dekket av forsikringen. Det kan også være kostnader knyttet til pre-kirurgi evalueringer, kirurger honorarer og rehabiliteringskostnader.

Pay Per Organ

Kostnaden for en transplantasjon er også saksøkt av hva organ blir transplantert. I 2007 var den gjennomsnittlige prisen på en nyre-bare transplantasjon var $ 246 000 i det første året. En enkelt lungetransplantasjon utgjorde $ 399,000. En hjertetransplantasjon pasientens første-års kostnadene var $ 658,000. Disse er de totale medisinske kostnader.

prosedyre gebyrer

Selve inngrepet kan rack opp dollar også. Noen kirurger har knyttet til deres arbeid avgifter. Det er ikke uvanlig for anestesileger, radiologer og kirurger å lade ekstra. Noen røntgen kreve egne avgifter. Organtransplantasjoner ikke alltid enige med kroppen, så anti-avvisning skudd må noen ganger bli gitt. Disse alene kan koste over $ 2500. Hvis det oppstår komplikasjoner fra transplantasjon kirurgi, kan sykehusopphold avgifter legge opp per dag av oppholdet.

Non-Medical Cost

Langdistanse samtaler til kjære og godt wishers kan legge opp. Hvis operasjonen må finne sted utenfor hjembyen din, kan gass fare for transport, samt din families daglige transport legge opp. Hvis det er ute av kjøreavstand, kan du pådra kostnader for air fare, ekstra bagasje, hotell prising og måltider. Familiemedlemmer som må ta ulønnet permisjon vil også se mindre paychecks. Barnepass, hvis det er nødvendig, kan kreve finansiering. Selv om transplantasjoner bære en heftig prislapp, alt håp er ikke tapt. Det er mange ideelle organisasjoner som bidrar til å heve penger for disse typer operasjoner. De vil ofte bidra til å dekke ikke-medisinske kostnader og kan dramatisk redusere out-of-pocket utgifter. Sjekk med disse organisasjonene for ekstra ressurser før du bestemmer om ikke å ha en organtransplantasjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com