Tegn og symptomer på depresjon og Multiple Personality Disorder

July 6

Tegn og symptomer på depresjon og Multiple Personality Disorder


Tegn og symptomer på depresjon og multippel personlighetsforstyrrelse er mange og ofte etterligner hverandre. I mange tilfeller, de to går hånd i hånd. Ikke alle vil oppleve alle symptomene, eller de samme; imidlertid gjøre deg kjent med tegn og symptomer på hver kan hjelpe deg med å administrere din egen tilstand eller hjelpe deg med å oppdage en venn eller elsket en som trenger hjelp.

Symptomer på depresjon

Depresjon kan være langt mer enn en trist eller "tom" humør. Det kan også inkludere mange typer fysiske plager som mageproblemer, smerter, hodepine, endringer i appetitt, søvnløshet, tretthet, nedsatt sexlyst eller overdreven sove. En person med depresjon kan oppleve at de er svært engstelig, men de kan ikke finne ut hvorfor. De kan føle seg håpløs eller verdiløs og mister interessen for aktiviteter og hobbyer de brukte til å nyte. Skyldfølelse og hjelpeløshet kan overvelde dem, eller de kan bli svært irritabel. I ekstreme tilfeller kan ubehandlet depresjon føre til selvmordstanker og forsøk.

Erkjennelsen Depresjon hos andre

Det er normalt å få deprimert fra tid til annen, men det er visse signaler som kan indikere et større problem. Familie og venner kan ofte få øye på mer alvorlig sykdom av klinisk depresjon på den måten sine kjære handlinger og samtaler. Den enkelte kan ha store problemer med å ta beslutninger, selv relativt mindre. De kan være i stand til å konsentrere seg og glemme ting enkelt. Noen kan utvikle drikking eller narkotika vaner eller plutselig begynner å ha problemer med relasjoner. Noen som er klinisk deprimert kan være lurt å bruke økende mengder av tid alene og slippe ut av vanlige sosiale interaksjoner.

Multiple Personality Disorder eller Dissasociative Identity Disorder (DID)

Dissosiativ Identity Disorder (DID) er en alvorlig sykdom en gang kjent som Multiple Personality Disorder. Ifølge WebMD.com, folk med DID oppleve en frakobling fra sine tanker, minner, følelser, handlinger og deres følelse av personlig identitet. Det antas å være et underbevisst mestring mekanisme individet utviklet i løpet av barndommen traumer som i utgangspunktet tillot dem å skille seg fra den voldelige eller smertefull situasjon.

Symptomer av DID

Tegn og symptomer som er felles for de som lider av DID inkluderer hukommelsestap eller minne tap av visse mennesker, hendelser og tidsperioder. De opplever psykiske problemer, inkludert depresjon og angstlidelser, samt en følelse av å være "frittliggende" fra seg selv. Deres oppfatning av folk og ting rundt dem er forvrengt og uvirkelig og en tapt følelse av identitet.

Erkjennelsen gjorde i andre

DID er langt mer dyptgående og mer alvorlig enn dagdrømmer eller "mellomrom ut." Noen med DID mangler ofte evnen til å huske lange perioder av gangen, for eksempel hele barndommen. Når under stress, en person som lider av DID kan "bytte" frem og tilbake fra personlighet til personlighet, slik at du aldri vet nøyaktig "hvem" du snakker med. Hver identitet kan ha sitt eget navn, alder, kjønn og personlig historie. De kan kjøre bort og glemme hvem de er og hvor de skal, så antar en ny identitet i et nytt sted. De kan også beskrive følelsen som om de er utenfor sine egne organer ser seg selv og si tid og verden rundt dem er bremse ned.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com