Måter å fjerne kroppshår permanent hjemme

October 27
Måter å fjerne kroppshår permanent hjemme

Mange mennesker ønsker glatt, hårløs hud og foretrekker å fjerne kroppshår permanent i personvernet til sine hjem. Tradisjonelle måter å fjerne hår hjemme, for eksempel barbering, pinsetter, voksing og kjemiske kremer, er bare midlertidig. Elektrolyse, laser og pulserende lys er de eneste måtene å fjerne kroppshår permanent hjemme.

elektrolyse

Elektrolyse er den eneste FDA-godkjente permanent hårfjerning metoden. Elektrolyse fungerer ved å bruke en tynn metall sonde inn i roten av hårsekken og slå på en kortbølge radiofrekvens for å sjokkere, brenne og ødelegge hårsekken og hindre ny vekst. Elektrolyse er en kjedelig metode som krever undersøkelser av hver hårsekken i et gitt område av kroppen. Det kan også ta lang tid å behandle hver hårsekken. Elektrolyse er best for små områder som overleppen, øyenbrynene og ører.

Elektrolyse er smertefullt og har helserisiko. Usteriliserte kan infisere hud og blod. Elektrolyse kan brenne huden og forårsake arrdannelse. Det kan også være vanskelig å se de små porene i huden, øker risikoen for skade hvis nålen er satt inn feil.

Elektrolyse gjøres best når noen andre administrerer prosedyren, spesielt i vanskelig å se eller nå steder. Flere typer av elektrolyse kits er tilgjengelig for hjemmebruk, inkludert en ny galvanisk teknologi som gjelder elektrisk energi gjennom huden uten bruk av en nål. Dette hjemmet metoden er rask, sikker og effektiv for permanent hårfjerning, ifølge forskning publisert i estetisk kirurgi Journal.

Laser Hårfjerning

Laser hårfjerning metoder kan behandle mange hårsekker per applikasjon, noe som gjør den overlegen for store deler av kroppen som rygg, bryst, mage, ben, rumpe og bikini. FDA har godkjent laser hårfjerning for stabil og langsiktig eller permanent hår reduksjon gjennom selektiv målretting av melanin i hårsekkene. Laser hårfjerning fungerer best på folk med mørkt hår og lys hud på grunn av kontrasten i farge mellom de to, og fordi mørkt hår absorberer mer energi. Det er mest effektiv når den anvendes på hår i løpet av vekstfasen. Bivirkninger inkluderer hud rødhet, hevelse, blemmer og arr. Folk bør unngå sollys eksponering på det behandlede området i 24 timer etter inngrepet.

Det finnes to typer av laser hårfjerning metoder tilgjengelig for hjemmebruk, diode laser og intens-pulset lys.

Diode laser hårfjerning leverer en presis bølgelengde av lys til et bestemt område av huden, forårsaker hårsekken til å dø, falle ut og ikke vokse tilbake. Forskning publisert i Annals of Plastic Surgery viser at diode-laser hårfjerning er et trygt og godt tolerert prosedyre med høy pasienttilfredshet.

Intens pulserende lys, eller også kalt fototermolyse, fungerer ved å innføre varme inn i hårsekken slik at det dør og en annen hårsekken ikke vokser tilbake. Ifølge forskning publisert i Journal for kosmetisk laser terapi, hjemme-bruk av en intens puls lys enhet gir betydelig, kvantifiserbare og varig reduksjon i uønsket kropp og ansiktshår med minimale bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com