Hva er en parasitt rens?

June 24

Hva er en parasitt rens?


Ifølge Verdens helseorganisasjon, 3,5 milliarder mennesker lider av noen form for parasittinfeksjon. Ikke alle av disse bor i utviklingsland. Selv om den sunne kroppen er i stand til bekjempelse av mange parasitter, kan en person med en kompromittert immunitet ikke være i stand til å kvitte seg med parasittinfeksjoner. Når en parasitt tar opphold i gastrointestinal (GI) tarmkanalen, vil den bli der, lever av næringsstoffer mindre fjernet gjennom en parasitt rens. Mens det er mange reseptbelagte medisiner for behandling av en rekke parasitter, talsmenn for holistisk og naturlig medisin anbefaler en parasitt rens for å fjerne parasitter fra mage-tarmkanalen.

Betydning

Ifølge Journal of American Academy of Physicians, det finnes en rekke måter som en person kan få parasitter. Den vanligste måten er gjennom rå mat, forurenset vann og kontakt med dyr. Men uhygieniske boforhold øker sjansen for at en parasitt vil ta opphold i mage-tarmkanalen til en pasient.

symptomer

Ifølge Mayo Clinic, en gang parasitter forbruker næringsstoffer i din mage-tarmkanalen, de slipper skadelige giftstoffer. Disse giftstoffene kan opprette flere helseproblemer, inkludert symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS), magesmerter, feber og frysninger. Mer alvorlige tilfeller kan føre til døden, som i tilfelle av malaria. Noen tilfeller, for eksempel mild trikinose forårsaket av rundorm, kan ikke ha noen symptomer og gå ubemerket.

Behandling

Fordi det er mange forskjellige typer parasitter, parasittiske renser inneholder mange "naturlige" ingredienser med påstander om at de er rettet mot så mange forskjellige parasitter som mulig. Det finnes to metoder for å administrere en parasitt rens. Hjemmet bøte metoden krever omfattende søk for alle ingrediensene og blande det selv. Men mindre tidkrevende, men som regel dyrere kit metode - det vil si å kjøpe en ferdig montert kit fra et holistisk eller naturlig healing kilde - er også tilgjengelig.

forholdsregler

De fleste parasittiske renser inneholde minst disse tre elementene: svart valnøtt skrog (høstet grønn), nellik og malurt. Disse er i pulverisert form og er svelget. Vær forsiktig aldri å ta mer enn de anbefalte doser av hvert stoff. Også drikke mye vann.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte eller motbevise de gunstige hevder at talsmenn for rensing gjør. Men det er noen alvorlige helsemessige bekymringer som er sentrert på rensing, inkludert en økt risiko for dehydrering. En annen alvorlig bekymring er at avføringsmidler brukes i kolon rensing som inneholder natriumfosfat kan føre til en økning i elektrolytter. Dette kan kan være farlig for pasienter med nyre- eller hjertesykdom.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com