Fordeler med Aloe Vera Gel Caps

April 7

Ofte aloe vera brukes eksternt, og er fantastisk for lindrende og helbredende hudirritasjoner. Men aloe vera er også et flott supplement når det tas internt. Aloe vera gir mange helsefordeler og hjelper folk å takle visse vilkår. Og aloe vera kosttilskudd kan bli funnet i lett-å-ta gel caps. Les videre for å finne ut om aloe vera gel caps kan hjelpe deg.

Vitaminer og næringsstoffer

Aloe vera inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer som er svært gunstig. Disse inkluderer vitamin A, vitamin C, vitamin E, B-kompleks vitaminer, folsyre, kalsium, jern, polysakkarider og lipider (bra for hud helse), steroler (bra for å senke kolesterolet), enzymer (for fordøyelsen), fettsyrer (gode for hjertet og blod) og 22 essensielle aminosyrer (hvor legemet bygger protein).

Fordøyelsen Helse

Aloe vera er et godt supplement for å få hjelp med fordøyelsesproblemer som forstoppelse, IBS, Crohns sykdom, magesår og sure oppstøt. Aloe vera bidrar til å helbrede og vedlikeholde veggene i fordøyelseskanalen for å forebygge skader og sykdom. Dessuten kan det hjelpe med kvalme. Aloe produkter som inneholder hele bladet har en lakserende effekt, bidrar naturlig med forstoppelse.

Muskel og Joint Health

En aloe vera supplement kan også bidra til å opprettholde muskel og felles helse. Det fremmer cellevekst i disse områdene, fungerer som en anti-inflammatorisk stoff og hjelper cellene fungere riktig for sunne muskler og ledd og lindring av muskel og leddsmerter. Aloe vera har vist seg å hjelpe til med slike spørsmål som revmatoid artritt, artrose og såre muskler.

immunitet Support

Aloe vera er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper blokkere frie radikaler, et biprodukt av metabolismen som kan føre til flere plager, og kan også føre til for tidlig aldring. Å få en sunn dose av antioksidanter hver dag kan bidra til å holde deg frisk og ser unge i lang tid. Aloe vera inneholder også antibakterielle egenskaper, og kan bidra til å rense kroppen for dårlige bakterier og hjelpe immunsystemet fungere skikkelig.

dental Health

Tro det eller ei, er aloe også bra for tannhelsen. De antibakterielle og antimikrobielle egenskaper kan bidra til å holde munnen fri for tann råtnende bakterier for å forebygge hull i tennene. Også fordi aloe hjelper i ny cellevekst, kan det hjelpe i reparasjon av ødelagte tenner og tannkjøtt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com