Factory Safety Checklist

August 23

Factory Safety Checklist


Fabrikker kan fylles med farer, fra tunge maskiner til de minste søl og tripping farer. Med noen få forebyggende forholdsregler og et varsel tankene, kan arbeidstakere redusere farer på arbeidsplassen og nyte et trygt arbeidsmiljø. Her er noen enkle og effektive forholdsregler du kan ta for å øke din sikkerhet mens du arbeider i en fabrikk.

Inspiser arbeidsområdet

Vet plasseringen av kill switch for alle delvis eller fullt automatiserte maskiner. Undersøk gulv og andre overflater for rusk som kan reise deg eller en kollega, eller kan sette seg fast mellom bevegelige deler av en maskin. Sikre en klar siktlinje mellom arbeidsstasjoner når det er mulig og unngå å blokkere tilgang til og fra alle arbeidsstasjoner. Kjenner plasseringen av nødutganger og førstehjelp kits, og sjekke dem med jevne mellomrom for å sikre at de er funksjonelle. Ser også for objekter som er stablet på en usikker og utgjør en risiko for å falle eller knusing.

Inspiser Personlig verneutstyr

Når du arbeider med bevegelige maskiner, unngå iført løse ermer og tuck i lange skjorter for å unngå å få dem fanget i maskinene. Bruk lange håret i en hestehale eller flette, eller putt den under kragen på en skjorte for å holde det trygt fra forviklinger. Når det er nødvendig, slitasje øye, øre og hodebeskyttelse hele tiden mens du arbeider. Hvis iført hansker, unngå noen som er så tykke de begrense finger bevegelse og fingerferdighet. Ikke bli distrahert eller kompromittere din bevissthet ved hjelp av iPod eller andre personlige underholdningsenheter mens du arbeider.

Inspiser Machinery

Foreta en grundig inspeksjon av alt maskineri før du bruker den, inkludert gaffeltrucker, bearbeiding utstyr, presser og montering av utstyr. Se etter løse eller slitte deler som kan komme av og utgjøre en fare under drift. Sjekk utstyrets strømforsyningen, hydraulisk væske og smøremiddel nivåer for å være sikker på at de er alle i optimal driftsområdet.

Kommunisere med andre

Vær oppmerksomme på behovene og aktivitetene til andre som jobber rundt deg. Vær oppmerksom på de oppgaver og rutiner som utføres, og bemerker stier som både folk og kjøretøy ofte bruker når du flytter gjennom fabrikken. Dersom en medarbeider synes å trenge hjelp eller oppmerksomhet, stopp hva du gjør og sikre at deres behov blir sett til. Hvis du er skadet eller utsatt mens du arbeider, må du sørge for at andre vet at du trenger hjelp.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com