Hvordan Følg Sugar Buster Diet

February 20

Hvordan Følg Sugar Buster Diet


Sukker buster diett, som alle low-carb dietter er basert på prinsippet om at insulin, laget når vi spiser sukker og litt karbohydrater, hindrer vekttap. Imidlertid er sukker buster kosthold designet for å vare bare 14 dager som du bygger din diett fra 30 prosent protein, 40 prosent fett og 30 prosent karbohydrater.

Bruksanvisning

1 Hold deg unna raffinerte, enkle karbohydrater, inkludert hvite matvarer som raffinert mel, ris og sukker. I tillegg til 14 dager, må du unngå produkter som inneholder sukker som snacks, godteri og syltetøy. Sukkerholdig frukt som rangerer høyt på glykemisk indeks bør unngås, for eksempel bananer, ananas og rosiner. Rotgrønnsaker som poteter, pastinakk, gulrøtter, rødbeter og mais er også høyt på glykemisk indeks, og bør unngås.

2 Føl deg fri til å spise komplekse karbohydrater som er lav på glykemisk indeks, så lenge du ikke overskrider 30 til 40 prosent av det daglige kaloriene fra de valgte karbohydrater. Akseptable karbohydrater inkluderer de fleste frukt og grønnsaker, bønner, hele korn og magre meieriprodukter.

3 Spis rikelig med kjøtt fordi protein er en viktig del av kaloriinntaket. Men i motsetning til andre low-carb dietter, bør du velge de magreste kjøttstykker. Fisk og sjømat er dine beste kilder til protein, etterfulgt av hvit fjørfekjøtt med huden fjernet og magert kjøtt, svinekjøtt eller lam. Egg er også tillatt som proteinkilde.

4 Husk at fett ikke er bare tillatt på sukker buster kosthold, blir de oppmuntret. Du bør prøve å unngå mettet fett så mye som mulig. Fordi du vil være forbruker mettet fett når du nyte kjøtt, prøv å bruke sunne oljer til matlaging, som vegetabilsk olje og olivenolje, og unngå smør.

5 Vær oppmerksom på at alkohol er ekstremt høy på glykemisk indeks og bør derfor ikke være en del av kostholdet ditt. Men en og annen liten glass tørr rødvin når nytes med et måltid er akseptabelt, men det bør ikke bli misbrukt. Endelig diett retningslinjer begrense inntak av koffein til bare to eller tre kopper per dag.

6 Del dine måltider så mye som mulig, spise tre til seks små måltider gjennom dagen. I tillegg, ikke spise etter 20:00 eller så, slik at 2 eller 3 timer mellom siste måltid på dagen og sengetid.

Hint

  • Fordi sukker buster kosthold streker eliminering av høy glykemisk mat mer enn eliminering av karbohydrater generelt, er det en god idé å bli kjent med mat som er høy på glykemisk indeks (se Ressurser nedenfor).

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com