De beste måtene å Tone Abs

February 12
De beste måtene å Tone Abs

Oversikt

Til tross for hva mange mennesker fortsatt tror, ​​kan du ikke målrette magen fett ved å jobbe dine magemuskler. En 1980 University of Massachusetts studie søkt å fjerne den myten, men to og et halvt år senere, er folk fortsatt prøver. Selv om du er nødt til å gå ned i total vekt for å bli kvitt de ekstra pounds rundt midjen din, ab trening er en fin måte å bygge din kjerne og tone magen.

øvre mage

Ifølge University of New Mexico trening forskeren Dr. Len Kravitz, i motsetning til andre muskler, Mage sjelden tretthet til det punktet at du trenger en ekstra dag for utvinning. Mer er bedre med abs, og Kravitz anbefaler du arbeider dem hver dag. Hvis du ikke kan komme til gym som ofte, minst tre per uke bør gjøre triks.

For øvre abs gå til kabel crunch maskin. Begynn med å ta tak i tauet bak nakken og deretter kneler. Rund ryggen og kontrakten din abs mens du trekker i tauet ned mot knærne. Har tre sett med 10 til 12 reps.

På en skråbenk, krysser armene over brystet og krølle seg høyt mens stramme magemusklene. Pass på at når du går ned igjen korsryggen knapt berører puten. Juster benken vinkel eller ta en plate for å øke vanskelighetsgraden. Har tre sett med 10 til 12 reps.

obliques

Å arbeide de ytterste musklene på stammen-the obliques-du trenger å gjøre litt kronglete.

For crossover knase, la seg ned på ryggen på en treningsmatte med hendene bak hodet og armene låst ut til sidene. Flytt en skulder mot motsatt kne, tilbake til ryggen og deretter gjøre den andre siden. Har tre sett med 20 til 30 reps.

Grab en øvelse ball å gjøre det sveitsiske ball knase. Holde ballen stabilt med en arm, krysser den andre armen over brystet og trekk albuen mot hoften, knaser så høyt du kan. Slå og arbeide den andre siden. Har tre sett med 20 til 30 reps.

Å arbeide obliques på kabelen crunch maskin, antar den samme posisjonen du gjorde for de øvre abs unntak denne gangen, i stedet for å dra i tauet rett ned, krysser over til motsatt kne. Har tre sett med 10 til 12 reps.

lavere mage

Den reverse crunch er en fin måte å jobbe nedre magemuskler. Med hendene og tilbake på gulvet, kan du bruke dine nedre magemuskler til å løfte hoftene opp og trekk knærne sakte over brystet. For ekstra vanskelighetsgrad og enda bedre resultat, bruk en skråning bord. Har tre sett med 20-30.

Den hengende kneet raise er en annen stor oppgave for magemusklene. Ved hjelp av stropper eller en pull-up bar, bringe knærne opp så høyt som mulig mens du prøver å ikke svinge. Har tre reps på 10-12.

For de beste resultater med alle dine ab workouts, fokus på langsomme, kontrollerte bevegelser og sammentrekning av magemusklene.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com