Hva Resepter brukes for angst?

April 27

Dreven angst fører folk til å være redd for vanlige situasjoner, som for eksempel å forlate sine hjem, snakker med en butikkansatt, eller å kjøre bil. Den angstlidelser Association of America (ADAA) rapporterer at en rekke reseptbelagte medisiner kan brukes til å behandle angstlidelser.

Identifikasjon

Prozac, Desyrel, og Abilify er alle antidepressive legemidler som virker til å behandle angst ved å øke mengden av serotonin, humør-forsterke kjemisk, i hjernen. GABA (GABA), hjernens naturlige anti-angst kjemisk, kan økes med medisiner som Ativan og Neurontin.

betraktninger

Forskning noen anti-angst medisinering legen vil foreskrive for å vurdere om det er riktig for deg. Noen anti-angst medisiner som Ativan kan potensielt være vanedannende. Prozac og relaterte antidepressiva kan føre til redusert seksuell lyst.

advarsler

MedlinePlus rapporterer det er risiko knyttet til å ta noen anti-angst medisinering. Antidepressiva som Prozac og Desyrel kan skape eller øke suicidale tanker og atferd hos mennesker, særlig de under 24 år gammel.

Bivirkninger

Alle anti-angst medikamenter har potensialet for bivirkninger. Svimmelhet, hodepine, kvalme og seksuell funksjon problemer er de mest vanlige rapporterte bivirkninger.

Søvnløshet

Noen mennesker med angstproblemer har problemer med å sove på grunn av overdreven bekymring. Ativan og Desyrel kan også brukes til å fremme søvn hvorvidt angst er til stede.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com