AARP Healthcare Options

July 19

AARP Healthcare Options


AARP (American Association of pensjonert personer) gir medlemmer i alderen 50 og over muligheten til å kjøpe helseforsikring alternativer sammen med andre produkter og tjenester. Dette nonprofit, nonpartisan medlemsgruppe er landets største sosiale velferd forening som hjelper eldre amerikanere forbedre sin livskvalitet.

Essential Premier Health Insurance

AARP har en viktig Premier helseforsikring plan som er gitt av Aetna Life Insurance Company. Denne personen helseforsikring plan, for AARP medlemmer mellom 50 og 64, og tilbyr forebyggende behandling, legebesøk og sykehusopphold dekning. Det inkluderer også medlemmets pårørende, og er spesialdesignet for å passe behovene til policy-kjøperen. AARP medlemskap garanterer ikke dekning; Medlemmer må fortsatt gjelde som de ville for noen annen helseforsikring.

Medicare Supplement Forsikring

AARP er Medicare supplement forsikring planer kan bidra til å redusere eldres helsekostnader gjennom co-betalinger, egenandeler og co-forsikring. Forsikret av United Forsikring, dette gjør at supplerende forsikring plan for medlemmene til å fortsette å se sine egne leger og spesialister så lenge de aksepterer Medicare pasienter. Andre kostnader Medicare Supplement forsikring plan dekker omfatte sykehusbehandling.

Medicare Advantage

Medicare Advantage planer er private helseplaner tilbys gjennom SecureHorizons og forsikret av en United afffiliate. Disse planene har den generelle dekningen av opprinnelige Medicare og har også lavere co-betalinger med ekstra tjeneste fordeler. Noen Medicare Advantage planer gi reseptbelagte stoffet dekning.

MedicareRx

Gitt gjennom United forsikring tilbydere, er AARP MedicareRx en narkotika resept plan som hjelper pensjonister klarer de stigende kostnadene av reseptbelagte medisiner. En person trenger ikke å være registrert i Medicare å være kvalifisert for denne planen. Andre reseptbelagte stoffet planer tilgjengelig for Medicare mottakere inkluderer Medicare Del D, en plan som kan spare dem penger ved å sikre at hvis medisinsk nødhjelp oppstår, kan de få den medisinen de trenger uten å tenke på et ekstremt stort reseptbelagte stoffet regningen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com