Misforståelse om hjertesykdom

June 7

Ifølge 2006 statistikk fra American Heart Association, hjertesykdom, også kalt kardiovaskulær sykdom, påvirker om lag 80 millioner mennesker hvert år i USA alene. Vanlige myter og misoppfatninger om hjertesykdom understreke det faktum at dens alvorlig helserisiko er ofte misforstått og undervurdert.

Kjønn

Mange antar at hjertesykdom rammer menn mer enn kvinner, men ifølge MedlinePlus, en tjeneste av National Institutes of Health, den dreper flere kvinner i USA enn noen annen sykdom.

Alder

Hjertesykdom forekommer ikke bare i eldre individer. AHA statistikk viser at i USA nesten 151 000 personer under 65 år døde av hjerte- og karsykdommer i 2005.

Hjerteinfarkt

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, en vanlig misforståelse om hjerteinfarkt er at folk som dør av dem gjøre det raskt; dessverre, mange lider opplever langsiktig uførhet og økt sjansene for lidelse fra fremtidige hjerteinfarkt.

Forebygging / løsning

Mange feilaktig tror at hjertesykdom og hjerteinfarkt ikke kan forebygges. Trene regelmessig, spise en godt avrundet kosthold og unngå røyking er enkle trinn du kan ta for å redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom.

Betydning

Misforståelser om hjertesykdom spille en viktig rolle i å bidra til hjertesykdom relatert sykdom, siden de maskere alvoret og forekomsten av hjertesykdom, samt hvor enkelt du kan hindre visse risikofaktorer.

symptomer

Mange antar at intense brystsmerter følger alle hjerteinfarkt; men noen varselsignaler eller symptomene er så subtile at mange mennesker - spesielt kvinner, hvis symptomene er mer sannsynlig å være kvalme, svakhet eller søvnforstyrrelser - ikke klarer å gjenkjenne symptomer, som kan resultere i forsinket behandling og feildiagnostisering.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com