Hvordan finne riktig kosthold og treningsprogram

October 27Velge en diett bare fordi det hjalp din venn eller kollega kaste overskytende pounds garanterer ikke at du vil ha samme resultat. Velg en diett og treningsprogram som hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn du forbruker uten drastisk endre din livsstil. Å vite hvordan du velger riktig kosthold for å dekke dine spesifikke behov gir deg et forsprang på reisen til vellykket vekttap.

Bruksanvisning

1 Kjenn motivasjon for din vekt-tap mål. Ønsker du å gå ned i vekt av helsemessige årsaker, for å forbedre utseende eller for å glede noen? Å være overvektig har sine egne press, for eksempel fysisk, følelsesmessig og psykologisk. Å miste vekt har også sine press, for eksempel sult fremskyndet av kalorireduksjon, kjemiske endringer i kroppen din som ofte langsom fremgang og svekke løse, og fristelser.

2 Velg mål relaterte alternativer. Hvis målet ditt er motivert av helseproblemer, spør din lege eller en ernæringsfysiolog for å anbefale en diett og treningsprogram som passer best til dine medisinske behov.

3 Oppsøk en diett og mosjon regime for å hjelpe deg å miste vekt og forbedre utseendet ditt ved å gjennomgå alternativer, for eksempel murstein og mørtel eller online vekttap sentre. Vekttap sentrene gir struktur og støtte, hjelpe deg å gjøre smartere valg av mat, oppfordrer atferd modifikasjon, hjelpe deg med å utvikle en vanlig øvelse diett og overvåke utviklingen.

4 Eliminer å måtte måltid planlegging ved å velge en diett program som gir del-kontrollerte måltider. Kosten som følger denne type program tilbys veiledning for atferdsmodifikasjon. Disse planene har også treningsbånd som hjelper deg med å utvikle en øvelse diett.

5 Søk profesjonell hjelp fra en personlig trener til å etablere et treningsprogram rettet til dine individuelle fysiske og medisinske behov. Mange trenere er kvalifisert til å gi kostholdsveiledning for å hjelpe deg å lage en diett som, sammen med treningsprogrammet ditt, hjelper deg med å oppnå maksimal vekttap.

6 gjennom alle funksjonene i flere forskjellige diett alternativer før du gjør din beslutning. Velg en diett som gjør det mulig å innlemme mat du liker å spise i et måltid planlegging. Unngå dietter som forsøker å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

7 Vær realistisk i å velge et treningsprogram. Du kan ikke gjøre overgangen fra å være en sofagris til å trene 30 til 60 minutter om dagen, tre til fem eller flere dager i uken. I tillegg til å forbedre helse og dens potensial for å øke levetiden, kan trening være avhengighetsskapende. Start ut sakte og forhånd i et tempo som passer din livsstil og din timeplan.

Hint

  • Den eneste måten å oppnå vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker ved å endre kostholdet, økt fysisk aktivitet, eller begge deler.
  • Snakk med legen din før du gjør noen endringer i kostholdet eller begynner et treningsprogram.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com