Har Green Tea Hjelp Reduser Forkjølelse & amp; Feber?

September 12
Har Green Tea Hjelp Reduser Forkjølelse & amp; Feber?

I århundrer har folk utnyttet de helbredende krefter av Camellia sinensis anlegget for å lage grønn te. Grønn te er tilgjengelig som en tradisjonell drikk, eller som ekstrakt i en kapsel. I motsetning til svart eller oolong te, som også kommer fra Camellia sinensis, er grønn te ikke gjæret. Bløtlegging tebladene rå bevarer antioksidantene inne, kjent som polyfenoler. Effekten av grønn te varierer med tilstanden. Selv om en kald ikke alltid inkluderer feber, og vice versa, er en feber ofte forårsaket av et virus. Egenskapene til grønn te kan berolige både lidelser. Sjekk alltid med legen din før du tar noen supplement eller urt, som for eksempel grønn te.

katekiner

Grønn te bladene inneholder seks typer antioksidanter kjent som katekiner. Stammen, blad årer og knopper av Camellia sinensis anlegget hver inneholder en annen type catechin. Grønn te er rik på antioksidanter, fordi den inneholder blad, stilk og knopp av anlegget. Dette varierte konsentrasjonen av antioksidanter i en drikke eller kapsel gjør grønn te en effektiv antiviralt middel.

Antiviral Handling

Virus sprer seg ved å infisere friske cellene i kroppen din. Som viruset styrker, prøver kroppen å brenne av infeksjonen ved å utvikle en feber. Grønn te antioksidanter redusere infeksjonsrate på friske celler, noe som reduserer kald-lignende symptomer og feber. En 2005 studie i "Antiviral Research" funnet ut at hver av de seks antioksidanter i grønn te bidro til å blokkere en annen fase av infeksjonen hos friske celler, og dermed svekke viruset.

Dosering og effekt

Inntar grønn te i kapsler eller noen annen form to ganger daglig kan redusere alvorlighetsgraden av kulde. En 2007 studie i "Journal of American College of Nutrition," fant at inntak av to kapsler av grønn te ekstrakt hver dag i tre måneder redusert varigheten av forkjølelse og influensa-viruset etter to dager sammenlignet med dem som ikke tar grønn te . Viruset-svekkelse antioksidanter tillate immunsystem til å bekjempe sykdom og gjenopprette helse.

medisinsk Interaksjoner

På grunn av sin styrke, tar grønn te er ikke hensiktsmessig med visse medisiner, for eksempel anti-clotting agenter og p-piller. Grønn te er naturlig koffeinholdige, med 8 ounces som inneholder mellom 25 og 40 milligram koffein. Ikke ta grønn te om medisinen du er på samhandler med koffein. Rådfør deg med lege eller apotek for informasjon om medisinering interaksjoner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com