Hva er de helsemessige fordelene av Tofu?

January 18

Hva er de helsemessige fordelene av Tofu?


Mange har forutinntatte forestillinger om en squishy, ​​hvit blokk med soyabønner ostemasse, men det er ingen misforståelse om de helsemessige fordelene drivkraft mat gir. Verdien av tofu innflytelse er funnet innenfor en rekke problemer fra aldring til bentetthet, og hjertefunksjon til kreftrisiko.

kjøtt Substitute

Tofu er et viktig alternativ for dem som kutte ned på eller fjerne kjøtt fra sine dietter. Velge å bli en veganer eller vegetarianer er en personlig avgjørelse ofte styrt av et ønske om bedre helse, og kjøtt erstatter som en styrkende proteinkilde er grunnlaget for mange som velger denne livsstilen, ifølge Leo Galland, MD, i helsemessige fordeler av Tofu . Teksturen av tofu i sine ulike former og smaker gjør den til en perfekt erstatning for retter som lasagne, enchiladas, stroganoff og selv sushi.

sunn Properties

Når spist regelmessig, har tofu vist seg å senke dårlige kolesterolet, redusere overgangsplager, redusere kreftrisiko, styrke eldre bein og bidra til å forhindre for tidlig aldring. Ifølge Galland, er det også en god kilde til vitamin E, kalsium, energi, fett, karbohydrater, fiber og isoflavoner, som bekjemper frie radikaler som er ansvarlige for forverret cellulær funksjon. På samme tid, men nyere studier tyder på at tofu kan krympe hjernestørrelse, øke kreftrisiko og østrogennivået både hos menn og kvinner, og redusere mannlig testosteron.

allsidighet

Tofu foruts smaken profiler av de matvarene det er tilberedt med, gjør det mye lettere for folk å høste helsemessige fordeler av dette ellers smakløs soyabønner ostemasse. Tofu, som kommer i myk, fast og ekstra fast, kan grillet, stekt, bakt, grillet, most, eggerøre og frosset. Frysing firmaet variasjon gir det en kylling-lignende konsistens når tint, noe som gjør den perfekt for gryteretter og andre næringsrike oppskrifter. Silkier varianter lage kremet supper, sauser, dressinger og desserter.

diabetes

Tofu kan være spesielt gunstig for diabetikere, fordi det er et komplett protein som gir bedre regulering av sukker. Diabetikere som ikke er glad i tofu skylder det til selv å ha det utarbeidet av noen som kjenner sin allsidighet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com