Hvordan bruke Saflorolje på Face

July 31
Hvordan bruke Saflorolje på Face

Den safflower er en plante dyrkes hovedsakelig i de vestlige Great Plains i USA Bønder har vært økende safflower for kommersiell bruk siden 1957. Safflower har tre hovedprodukter: olje, måltid og fuglefrø, sier North Dakota State University Landbruk avdeling. Safflower olje brukes både i mat og industri, og er en ganske billig olje å produsere. Safflower olje er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper på huden, noe som gjør det til et godt valg for folk med tørr hud.

Trinn 1

Bland 10 til 18 dråper safflower olje med en unse av en antioksidant transportør olje. En god antioksidant carrier olje grapeseed olje. Druekjerneolje er en lett olje som trekker raskt inn i huden, og dets antioxidant kvaliteter bidra til å forlenge holdbarheten på safflower olje. Saflorolje en tendens til å gå harsk raskt på grunn av sitt høye innhold av umettede fettsyrer.

trinn 2

Hell blandingen i en mørk glassflaske. Bland bare en liten mengde på en gang, holder den større mengde av ren saflorolje i kjøleskap slik at det ikke vil gå harsk. Bruk den lille flasken for å bruke safflower olje til ansiktet.

trinn 3

Vask ansiktet med lunkent vann og såpe som ikke inneholder lut. Lye er bra for rengjøring, men vil irritere og videre tørke ut huden din, sier Dr. Hillard Pearlstein, assisterende klinisk professor i dermatologi ved Mount Sinai School of Medicine i New York City. I stedet foreslår Dr. Pearlstein ved hjelp av en "superfettet" såpe, som inneholder kald fløte, kakaosmør, kokosolje eller lanolin å bedre fukte huden din.

Trinn 4

Påfør noen dråper av safflower olje blandingen til ansiktet etter forsiktig klappe ansiktet tørt. Pass på at du dekker hele overflaten av ansiktet ditt, spesielt hvis du skal gå utendørs, som safflower olje er en naturlig solkrem som blokkerer omtrent 20 prosent av solens UV-stråler.

Trinn 5

Masser oljen inn i huden din, er forsiktig med å unngå å få olje i øynene. Målrette flekker på ansiktet ditt som er veldig tørr, og legger til et par ekstra dråper olje for fuktighet. Du kan også massere noen deler av ansiktet som føles sår eller hoven, som safflower olje er kjent for å være en anti-inflammatorisk, bidrar til å redusere hevelse i blåmerker, ledd eller forstuinger.

advarsler

  • Slutt å bruke safflower olje på ansiktet ditt hvis det får deg til å bryte ut, eller om oljen tresko porene.

Tips

  • Legg igjen ansiktet ditt litt fuktig når klappe den tørr. Dette vil holde litt vann på overflaten av huden din og anvendelsen av oljen vil forsegle fuktigheten inn i huden din.

Du trenger

  • Pure safflower olje
  • Druefrø olje
  • Mørk glassflaske

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com