Hva er CitriMax carnitine Chromium?

November 4
Hva er CitriMax carnitine Chromium?

CitriMax, karnitin og krom er forbindelser som ofte brukes enten hver for seg eller i kombinasjon som vekttap kosttilskudd. Mens de tre skiller seg på mange aspekter - en er hentet fra en asiatisk frukt, er en en aminosyre og en er en mineral - tilhengere av alle tre krav at tilskudd av disse næringsstoffene kan endre stoffskiftet, redusere appetitten og stimulere vekt tap. Kritikere peker på det faktum at FDA ikke har godkjent CitriMax, karnitin eller krom som trygge og pålitelige vekttap hjelpemidler.

CitriMax

CitriMax er merkenavnet for hydroxycitric syre, eller HCA, et stoff hentet fra skall av tørket innfødte sørøstlige asiatiske frukt, Garcinia cambogia. Ifølge Nutritional Anmeldelser, har denne pulverisert tørket frukt er brukt i asiatisk kultur som en måte å undertrykke appetitten og indusere metthetsfølelse. HCA antas å inhibere virkningen av enzymet ATP-citrat-lyase, en essensiell komponent i omdannelsen av karbohydrater til fett. CitriMax antas å forårsake disse karbohydrater for å bli lagret i musklene som glykogen, og forhøyede glykogen i kroppen er tenkt å undertrykke appetitt. Studier rapportert i tidsskriftet "Nutrition Research" indikerer HCA kan øke mengden av serotonin i hjernen; signalstoffet konsentrasjon er antatt å være omvendt proporsjonalt med appetitten og cravings for sukker - jo mer sirkulerende serotonin, jo mindre du føler behov for å spise.

carnitine

Karnitin er den aminosyren også kjent som L-karnitin, og en av de viktigste funksjonene er å lette passeringen av fett molekyler inn i cellen mitokondriene, hvor fettet blir brukt til å tilveiebringe energi for cellulær metabolisme. På grunn av karnitin tilknytning til metabolisme, talsmenn mener at bruk av forbindelsen som et kosttilskudd kan gi deg et løft i energi, hjelpe deg å forbrenne fett raskere og mer effektivt og gir deg mulighet til å utøve lenger uten smerter siden det er også antatt å bidra til å redusere melke syre nivåer i celler. NutraSanus rapporterer at karnitin er også antatt å være forbundet med en redusert risiko for å utvikle komplikasjoner hos mennesker som lider av hjertesykdommer.

krom

Som CitriMax og karnitin, er krom brukes som et vekttap hjelpemiddel. Den vanligste formen for krom i kosttilskudd er som krom picolinate, en lett fordøyd og absorbert forbindelse som består av mineralet krom og et stoff som kalles picolinic acid.Chromium picolinate er tenkt å fremme funksjon av insulin, undertrykke sult - cravings for karbohydrater spesielt - og få fart på stoffskiftet. Det er også antatt å være avgjørende for et sunt endokrine system og å bidra til å redusere både kolesterol og blodtrykk.

kombinasjon Supplements

CitriMax, carnitine og krom er ofte kombinert sammen i kosttilskudd som tar form av vekttap piller eller drikker. For eksempel, et slikt produkt, Simply Fit linje med hva skaperne refererer til som "kalori-brenning" drikkevarer, annonserer alle tre forbindelser som viktige ingredienser, kombinert sammen for å gi deg en maksimal metabolsk boost mens hjelpe deg å miste vekt og få mer muskelmasse. Andre produkter, som de som selges av Max Body kosttilskudd, kombinere ca 200 mg krom picolinate, 1500 mg CitriMax og 500 mg karnitin sammen med andre vitaminer og mineraler som antas å stimulere vekttap.

betraktninger

Både FDA og Office of Kosttilskudd gren av National Institutes of Health fraråder bruk av ikke-godkjent kosttilskudd som CitriMax, karnitin eller krom siden det ikke er tilstrekkelige undersøkelser for å garantere deres renhet, sikkerhet eller effektivitet. Før du bruker noen av disse produktene - eller et produkt som inneholder alle tre sammen - ta kontakt med legen din. Hvis du velger å bruke noen av de tre, og begynne å oppleve bivirkninger som oppkast, hodepine, diaré, økt hjertefrekvens, søvnløshet, elveblest, uforklarlig hevelse eller pustevansker, slutte å bruke produktene umiddelbart og kontakt lege .


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com