Hvordan utvikle en bedre holdning

May 16

Hvordan utvikle en bedre holdning


Livet er en dyrebar gave du kan nyte ved å tilpasse og justere til utfordringer, eller du kan la prøvelsene styre din lykke og gi etter for følelser som lar deg drenert, trøtt, ulykkelig - selv sint, sjalu eller bitter. Valget er ditt. Enten velge tanker og handlinger som gjør at du føler deg bra, eller går ned i tanker om lidelse og offer-hette. Når du er klar til å ta kontroll over livet ditt, Omgi deg med oppløftende mennesker, bøker, musikk, kunst og teknikker som hjelper deg å forme en bedre holdning og respons på din verden.

Bruksanvisning

1 Kvitter hva du har følt at har ført opp til dette øyeblikket. Sett en liten personlig mål som lar deg prøve en ny tilnærming til livets opphold. Start med noe så enkelt som våkner hver dag med en positiv tanke - for eksempel: ". I dag vil jeg være lykkelig og fri for bekymringer"

2 Skriv ned målene dine i et tidsskrift eller bruke gule lapper for å sette rundt huset for å minne deg på hvordan du vil føle. Dette er affirmasjoner som staten hva du vil i livet, for eksempel: ". Jeg vil akseptere andre bare fordi de er" "Hver dag jeg blir snillere og mer medfølende", eller Du kan finne hundrevis av eksempler gjennom motiverende og inspirerende bøker og kassetter, eller online gjennom artikler og videoer. Finn ut hva som fungerer for deg - legge til nye tanker senere eller endre dine affirmasjoner som helst.

3 Smil i møte med andre, inkludert fremmede. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker velkommen enkel gest av et smil. Selv om andre ikke svare med en hilsen fra "god morgen" eller "la meg hjelpe deg med det", vil du føle deg små endringer i deg selv som faktisk løfter humøret. Stol på dem, og bygge videre på dem over tid.

4 Fortell din familie og venner du ønsker å bevege seg bort fra ego-baserte, drama fylt handlinger og atferd. Selv om disse er mindre forekomster i din husstand eller på jobb og skole, la andre vite at du har tenkt å lage et lykkeligere liv og danne en bedre holdning vil inkludere dem. Ikke døm hvis de ikke ønsker å støtte deg på eller delta. Bare gjør din del.

5 Gå bort fra drama i alle former som vil tappe energi eller at du føler deg urolig. Disse erfaringene kan inkludere argumenter eller konfrontasjoner med familiemedlemmer, konkurranser med kollegaer, eller å bli sittende fast i trafikken når du er sent.

6 Prøv standard dype pusteøvelser, telle til 10 eller 50 sakte, og andre triks for å hjelpe deg å forbli rolig. Å være reaktiv er ikke produktiv; bli proaktiv, men hjelper deg å ta kloke valg i slike tilfeller.

7 meditere og mosjon. Vekslende de fysiske og psykiske aspekter av livet ditt kan du finne en ny form for balanse og hjelper deg å holde mentalt rolig samt fysisk form. Inkluderer fotturer, løping, sykling, seiling, svømming eller noe annet som hjelper skifte humøret og disiplinere din energi.

8 Slå opp informasjon om hvordan å heve seg over begrensningene til ego, hvordan å leve i nuet i stedet for å dvele ved fortiden, hvordan finne harmoni i hjemmet og i samfunnet, og hvordan bygge selvtillit. Personer som har et positivt selvbilde kan inspirere deg også. Oppsøke dem.

9 Bli en åndelig gruppe, ta en kunst klasse eller følge ditt hjerte mot noe som virkelig interesserer deg, og gir deg glede. Noen ganger skriver dine tanker i en journal eller blogging dine erfaringer ved å bruke humor kan hjelpe deg å se ting i et nytt lys.

10 Vær forsiktig med deg selv alltid. Sliter mot noe kan forlate deg mindre lykkelige enn hvis du "gå med strømmen" og bare akseptere det som oppstår i livet ditt. Du vil bli mer og mer i stand til å svare på livet meningsfullt med alle positive og produktive valg du gjør. Og når du er usikker, bare gjør ditt beste med det presenterer seg selv. Over tid vil du begynne å endre din holdning med mer letthet.

Hint

  • Flytt inn i selvoppdagelse ved å anerkjenne skjønnheten selv, de gaver du har dine egne talenter og evner.
  • Lær hvordan å takke for alle "gode" aspekt av livet ditt og hvordan du kan sette pris på hva du har, samt som deler i dag-til-dag-opplevelse.
  • Ta deg tid - hvis du slip opp og ikke har en "perfekt" respons eller finne deg selv forstyrret av noe du tidligere hadde steget over, bare la det passere uten å slå deg opp eller dømme deg på noen måte.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com