Pediatric Hjerte Hypertensjon

May 18

Forekomsten av kardiopulmonær hypertensjon hos barn er sjeldne, og dens diagnose er ofte vanskelig, særlig i svært unge pasienter. Pulmonal hypertensjon er en tilstand av blodkarene i lungene, karakterisert ved at blodtrykket er forhøyet. Denne formen av hypertensjon er forskjellig fra systemisk hypertensjon, karakterisert ved at blodtrykket i hele kroppen er forhøyet.

symptomer

Unge pasienter med denne formen for høyt blodtrykk kan oppleve brystsmerter, tretthet, tung pust og følelser av besvimelse. Spedbarn og småbarn kan ha problemer med å uttrykke disse symptomene, noe som gjør diagnose vanskelig.

typer

To typer hjerte hypertensjon er primære og sekundære. De primære klassen utstillinger forhøyet blodtrykk uten underliggende årsaken. De sekundære skjema resultatene fra en annen sykdom, slik som lungesykdom, klumpningsforhold, narkotika, HIV-infeksjon, en inflammatorisk sykdom eller medfødt hjertesykdom.

risiko

Pasienter som har pulmonal hypertensjon, sammen med en svikt i høyre hjertekammer, anses å ha en høyere risiko for hjertestans, eller hjerteinfarkt.

Statistikk

I USA, anslagsvis 16.000 barn lider hjerteinfarkt hvert år. Deres overlevelse og prognoser bestemmes i stor grad av miljøet, tilgjengelige medisinsk personell eller HLR-opplæring deltakere, pre-eksisterende forhold og tid uten blodstrøm.

Outlook

Overlevelse for pediatriske pasienter som opplever hjertestans har blitt mye bedre de siste årene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com