Helse Tips for en flat mage & amp; Bigger Butt

November 12
Helse Tips for en flat mage & amp; Bigger Butt

Oversikt

Hvis du ønsker å tone opp og flat mage, men har fortsatt kurver i noen steder som baken, kan du målrette ulike områder av kroppen din med spesifikke øvelser, samt praksis sunne livsstilsvaner. Følg noen grunnleggende helse tips for en flat mage og større rumpe og du vil bli svir på din refleksjon i speilet i løpet av noen uker.

Cardio trening Anbefalinger

Hvis du ønsker å få en flat mage, kan du ikke bare gjøre sit-ups eller crunches, da disse øvelsene vil gjøre magemusklene sterkere og kanskje større, men vil ikke bli kvitt fett. Den raskeste og sunneste måten å bli kvitt fett er å forbrenne kalorier ved å gjøre kardiovaskulær trening i 45 minutter fem ganger i uken. Cardio trening jobbe store muskelgrupper, og vil bidra til å tone baken også. The American Heart Association anbefaler at amerikanske voksne gjør minst 30 minutter med trening fem ganger i uken for å opprettholde deres nivå av helse.

Brenn kalorier med Aerobic

Hvis du ønsker å miste fett, må du gjøre mer enn vedlikehold trening. Etter å ha fått en friskmelding fra legen din, plukke en aerobic aktivitet som brenner en høy mengde kalorier, som løping eller svømming. Hvis du må, alternative løping og gåing til du kan bygge opp til 45 minutter å kjøre. Kjører brenner ca 100 kalorier per mil, så i 45 minutter kan du brenne alt fra 400 til 500 kalorier.

Knebøy

For å få en større rumpe med en rund form, gjør knebøy. Knebøy er styrke øvelser som bruker de store muskelgruppene i bena som setemuskler, kalver, quads og hamstrings. For å utføre en knebøy, holder manualer på dine sider og stå med føttene skulder bredde hverandre. Så sakte knebøy ned til lårene er parallelle med gulvet, heve armene ut til skulder lengde, holder vektene. Senk armene mens rette opp i stående stilling. Har tre sett med 12 knebøy minst tre ganger i uken for de beste resultatene.

Ernæring

Spis en næringsrik, fettfattig diett for å få mer tonet og passform. Hvis du ønsker å få flatere mage, ikke drikker alkohol, da den inneholder tomme kalorier som kan føre til en "øl gut", som er det motsatte av en flat mage. Sørg også for å drikke minst åtte glass vann om dagen, pluss et glass for hver mil du kjører eller hver 10 minutter med cardio trening som du gjør. Vann vil holde deg følelsen fyldigere og også hjelpe flush fett og giftstoffer ut av systemet. Eliminer bearbeidet mat, rask mat og høy-fruktose mais sirup fra kosten, som de lett kan pakke på pounds og hindre deg fra å få tonet utseende du ønsker. Innlemme lav-fett protein og meieri kilder til mat i ditt daglige kosthold, samt frisk frukt og grønnsaker og helkorn for å oppnå en tonet, sunt utseende.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com