Første trimester Graviditet & Exercise

April 14

Leter du etter noen ideer for stor oppgave i løpet av første trimester av svangerskapet? Her er to fantastiske måter å holde seg i form og føler stor, også!

Er det greit å trene?

Din første trimester av svangerskapet er en spennende tid. Det er den forestående fødselen av nyfødte å tenke på, overveldende morgenkvalme og noen nye verk og smerter å stri med. Trening er nok ikke høyt på listen over gjøremål for dagen, men pass på å ta litt tid å få litt sunn trening kommer til å hjelpe deg å sove bedre, lindre noen av dine graviditet smerter og potensielt hjelpe med en lykkelig og sunn generelle graviditet.

Hvis du hadde en regelmessig mosjon regime før å bli gravid, for det meste vil du være i stand til å opprettholde det gjennom hele svangerskapet med et par justeringer. Under første trimester, er kroppen din litt mer delikat enn normalt å måtte forholde seg til så mange endringer som skjer internt. Dette er en viktig tid for babyens utvikling, og kroppen din jobber overtid for å gjøre det skje. Høy effekt trening er ikke til å hjelpe til med all aktivitet som skjer i kroppen din. Finn måter å endre din rutine til en lavere effekt, kortere intervall trening plan, og du vil dra nytte gjennom hele svangerskapet.

Sørg for å snakke med legen din før du gjør noen form for trening i løpet av første trimester. For en normal graviditet, er det ingen grunn til lav-effekt trening kan ikke bli en del av din daglige rutine. Ny å trene? Graviditet er en god grunn til å starte noe nytt og begynne en sunn vane som daglig mosjon.

Gang

Finn en behagelig rute i nabolaget for å nyte en fin tur utendørs. For første trimester, kan det være lurt å starte med en 2 mil tur hver tredje dag. Hvis du føler virkelig motivert, gå en mil om dagen er en flott måte å bidra til å holde morgenkvalme i sjakk og få en god treningsøkt. Ved å gå lengre avstander eller i en raskere takt, kan du regulere hvor mye trening du får.

Hva trenger jeg til Start?

Turgåing er en fantastisk lav effekt trening for å opprettholde i løpet av første trimester. Det setter ikke noe ukjent stress på kroppen din, og du kan bestemme hvor mye og hvor langt du går. Selv om du ikke opp for en 2 mil tur, ta en rask spasertur rundt blokken vil gagne deg i løpet av første trimester på mange måter. Bare sørg for å finne en komfortabel par sko, holde hodet opp og skuldrene tilbake, og du er på vei til en sunn graviditet.

Du kan gå på tur omtrent hvor som helst, og du trenger ikke noe spesielt utstyr for å gjøre det. Bekymret opprettholde en øvelse regime? Finn et par andre kvinner i første trimester og starte en walking gruppe. Det er en super måte å holde seg i form og dele dine første trimester historier samtidig.

Pilates

Pilates er en annen lav-effekt trening som bruker kroppen som motstand for å skape en komfortabel og enkel trening i løpet av første trimester. Noen positurer og posisjoner er ikke foreslått for gravide kvinner, men du kan finne mange DVD-er eller til og med en lokal Pilates klasse for gravide som vil gi gode resultater. Pilates ble oppfunnet i det 20. århundre av Joseph Pilates i Tyskland og er fokusert på konsentrasjonen av pust og kjerne justering. Praktisere Pilates fremmer god sirkulasjon, god holdning og muskel. Pilates kombinerer mental og fysisk, og skaper en flytende og utfordrende trening. Etter en filosofi om at Joseph Pilates startet, bevegelser er flytende, øvelsene kan gjøres sakte eller raskt, og kroppens "kraftpakke" er fokusert på å skape en solid karosseristruktur som er mager og skulpturerte. Dette fremmer bedre holdning og kroppsbevegelser.

Hvordan gjør jeg det?

Visse øvelser fokusere på pusten, som bistår med et sterkt hjerte og blodsirkulasjon. Det er også aspekter av sinn og kropp koordinasjon, som hjelper din evne til å konsentrere seg. Dette er gunstig for alt du gjør, hvis du tilbringer tid koordinere kroppens bevegelser mens konsentrere seg om pusten, kroppen din er multi-tasking som bidrar til å fremme bedre mental helse.

Du kan bestemme hvor mye eller hvor lite du føler deg komfortabel med mens du gjør Pilates, noe som gjør det en annen stor første trimester treningsprogram.

Advarsel

Uansett hva trening du velger å gjøre i løpet av første trimester, husk å lytte til kroppen din. Hvis du føler deg svimmel, stresset eller kvalm, slutter å trene med en gang og ta litt tid å kjøle seg ned. Drikk mye vann under trening, og ikke trene på tom mage. Prøv å ikke inkludere aktiviteter i løpet av første trimester som involverer løping, hopping eller raske bevegelser. Dette er tiden for å ta deg god tid, flyte med kroppen din og oppmuntre sunn pusting og positive tanker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com