Hva er meningen med enuresis?

April 21

Hva er meningen med enuresis?


Enurese er pinlig tilstand mer kjent som sengevæting. Enurese kan forekomme hos barn opp til 5 år, og noen ganger enda eldre. De fleste barn vil vokse sengevæting på egenhånd med ingen intervensjon, men noen ting kan hjelpe.

årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er sengevæting et problem for 15 prosent av barn med alder 5 og 5 prosent i alderen mellom 8 og 11. Noen årsaker til enurese inkluderer å ha en liten blære eller ikke være i stand til å gjenkjenne når blæren er full . Dette er ofte vokst som blæren vokser og utvikler nerver. I noen tilfeller kan forstoppelse være den skyldige. Den sikkerhetskopierte tarm kan begrense hvor stor blære kan utvide, forårsaker natten ulykker.

Behandling

Annet enn å vente for et barn å vokse enurese, er det noen behandlingstilbud. Fukt alarmer kan kjøpes på de fleste apotek og vil sende ut en alarm når det blir fuktig, kanskje i tide til å advare barnet i tid for å fullføre på badet. Desmopressin acetat er et stoff som øker produksjonen av det anti-diuretiske hormon, noe som senker produksjonen av urin om natten. Foreldre kan også oppmuntre barn til å fullstendig tømme blæren før sengetid for å bidra til å håndtere sengevæting, eller holde sine barn fra å drikke noe før sengetid.

Voksne

Mens enurese er mer vanlig hos barn som har vært nylig trent toalett, noen voksne lider av det, også. Ifølge National Association for inkontinens, om lag 2 prosent av voksne har betydelige blæren kontroll problemer. Administrerende voksen enuresis ligner administrerende det hos barn, inkludert bruk en fuktighetsalarm, trene blæren og anti-vanndrivende medisiner.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com