Hva er de helsemessige fordelene av Modified Citrus Pektin?

August 21
Hva er de helsemessige fordelene av Modified Citrus Pektin?

Oversikt

Kreft behandling og forebygging kommer i alle former, og kanskje en av de mest effektive og naturlige kosttilskudd som er mye brukt i dag er endret sitrus pektin. Ifølge American Cancer Society, er endret sitrus pektin en form for pektin - en kjede av pektinsyre og pektin syremolekyler - som er kjemisk endret for å gjøre det lettere absorberes av fordøyelseskanalen. Pektin er først og fremst finnes i planter, særlig epler, sitrusfrukter og plommer. I modifisert sitruspektin, blir den pektin-molekylene er oppdelt i mindre stykker slik at det kan absorberes i blodstrømmen. Snakk med din helse-omsorg leverandøren for mer informasjon om endret sitrus pektin og dens fulle fordeler.

intestinal helse

Den pektin i modifisert sitrus pektin er en løselig fiber med kraftige vann holde evner, ifølge Drugs.com. Pektin binder seg effektivt til vann i tarmen og danner en gel for å forhindre forstoppelse og fjerne toksiner fra kolon. Modifisert sitruspektin spiller også en viktig rolle i å balansere pH i tarmen. I tykktarmen, pektin ferments og danner smørsyre, som også binder seg til mutagener for å bistå i å fjerne dem fra systemet. Disse effektene bidra til å redusere risikoen for tykktarmskreft og andre typer skadelig kreft.

Cancer Prevention

De gunstige helseeffekter av endret sitrus pektin er på grunn av sin naturlige tilbøyelighet til å tiltrekke molekyler som binder med galaktose, som inneholder karbohydrat-bindende proteiner som kalles galectins. Galectins er funnet på overflaten veggene i kroppens celler og lette formidling av meldinger mellom celler, oppmuntre dem til å binde. The American Cancer Society forklarer at kreftceller bære en ubalansert antall galectins, noe som kan være gunstig for å hindre vekst og spredning av kreft. Kreftceller karakteristisk vokse på en ukontrollert og aggressiv hastighet, noe som resulterer i hurtig cellecancercellevekst i hele kroppen. Tar endret sitrus pektin kan hindre denne veksten, og hemme kreftcellene fra å invadere friskt vev og forårsaker nye svulster.

Toxic Metal Fjerning

Ifølge "Modified Citrus Pektin" forfatteren Nan Kathrine Fuchs, kan tungmetaller som kvikksølv, bly, kadmium og arsen bygge opp i kroppen. Disse metaller kan bidra til skadelige lidelser, inkludert arteriosklerose, hypertensjon, multippel sklerose og svekket immunfunksjon. Modifisert sitrus pektin kan binde seg til disse tungmetaller og bistå i å fjerne dem fra kroppen. Tar modifisert sitruspektin oppmuntrer regelmessig urinutskillelsen av tungmetaller på grunn av sine bindende virkning i blodet.

Ting å vurdere

Når den brukes som anbefalt, det er sjelden noen bivirkninger forbundet med endret sitrus pektin. The American Cancer Society rapporterer at du kan oppleve mild mageproblemer når du bruker eple pektin.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com