Tips for å telle kalorier på Paleo Diet

December 14
Tips for å telle kalorier på Paleo Diet

Paleo kosthold er ofte kalt huleboer kosthold, steinalder diett eller jeger-sanker kosthold. Basert på kosten prinsippene om menneskelige forfedre som levde under den paleolittiske epoken, følger Paleo diett en ernæringsmessig plan for å spise frisk frukt og grønnsaker, nøtter og bær og animalsk protein kilder. Mens en streng Paleo diett følger en "unweighed og umålt" tilnærming til å velge din mat og serverer størrelser, er det flere tips for å spore ditt daglige kaloriinntak mens du spiser en paleolittiske kosthold.

Vekttap

Paleo kosthold er ikke designet for å være en kjepphest eller vekttap diett, men mange opplever vekttap gjennom å spise frisk og sunn mat sammen med kontrollerende totale kaloriinntaket. Å miste en lb av kroppsvekt, må du forbrenne 3500 kalorier mer enn du forbruker. Oppnå dette kaloriunderskudd mens du følger en Paleo kosthold ved å redusere porsjonsstørrelser og bytter høy-kalori mat for lav-kalori erstatninger. Øke aktivitetsnivået med et treningsprogram er et nytt skritt mot å nå dine vekttap og kalori mål.

makronæringsstoffer

Måling av makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett - er en enkel måte å telle kalorier på Paleo diett. En g karbohydrater og protein forsyninger fire kalorier mens 1 g fett forsyninger ni kalorier. Du kan finne den totale mengden karbohydrater, protein og fett notert på ernæring etiketten. Ta informasjonen fra ernæring til å beregne macronutrient innhold. For eksempel, en servering av mat som inneholder 50 g karbohydrater, 20 g protein og 10 g fett forsyninger 200 kalorier fra karbohydrater, 80 kalorier fra protein og 90 kalorier fra fett.

blokker

The Zone Diet, utviklet av Dr. Barry Sears, er en alternativ diett som bruker blokker for å måle matvarer. Sears anbefaler å bruke blokken system for måling av mat og måltider for Paleo kosthold. For å bruke blokken målesystemet, må du veie og måle hver servering av frukt, grønnsaker, kjøtt og nøtter. Ved veiing og måling av hver mat, styrer du den totale kaloriforbruket ved å maksimere næringsinnholdet i hvert lite måltid mens de eliminerer mye kalorier.

online Tracking

Med fremme av Internett, er det mange online sporing verktøy for ernæringsmessige og ernæringsmessige behov. Disse sporing verktøy har Paleo matvarer innebygd i nettdatabasen gjør det enkelt å velge matvarer og servering størrelser for å automatisk spore kaloriinntaket. Du kan også lagre og vurdere kaloriinntaket over tid for å bidra til å nå kosttilskudd, fitness og vekttap mål. En ytterligere kalori telling verktøyet er automatisk nedbrytning av makronæringsstoffer, som viser prosentandelen av kalorier for karbohydrater, protein og fett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com