Bodybuilding Ernæring Meal Plans

April 12

Bodybuilding Ernæring Meal Plans


Når det kommer til kroppen bygningen, treffer vekter er bare ett aspekt av å sette på muskel. Den andre, vanskeligere dimensjon er kosthold og ernæring regime. Hvis du vil se de beste resultatene fra belastningen din vektløfting påfører musklene dine, må du ha riktig ernæringsmessig mix å maksimere muskelvekst.

timing

Å ha mye protein i systemet er viktig. Når du bryte ned musklene gjennom å arbeide ut, er protein hva kroppen din vil bruke til å bygge mer muskler i din brutt ned muskelen. Men, hvis du ikke trene like etter å sette den haug av protein inn i systemet ditt, vil kroppen lagre det som fett. Derfor ønsker du å spre din protein inntak over i løpet av hele dagen.

Frokost

Når du spiser ditt første måltid på dagen, har kroppen blitt effektivt faste for de siste flere timer. Det er viktig å få noe i magen etter at du våkner opp slik at kroppen vil ikke fortsette å forbruke seg selv for energi. Fiber og karbohydrater er godt å sette i kroppen din først. Eksempler på dette er havregryn, grøt, yoghurt, eller hele hvete toast.

Neste Meals

Etter frokost, spise omtrent to og en halv til tre timers mellomrom vil hjelpe kroppen din gjøre det meste av hva du putter inn i den. I planleggingen av disse måltidene huske at mens protein er viktig, kan du ikke overse resten av dine ernæringsmessige behov. Du trenger karbohydrater for å holde deg gående gjennom disse treningsøktene, sammen med vitaminer, mineraler, og folsyre du får fra frukt og grønnsaker. Ernæring vil gjøre treningen planlegge ingen tjenester.

Tips

Når du planlegger ut dine måltider, forberede og tilberede maten på forhånd kan hjelpe deg holde deg til din ernæringsmessige regime. Ved å forberede flere måltider om gangen, du både spare tid og sikre at du ikke har en unnskyldning for å skli ut til en fast food joint. Husk også å drikke nok vann i løpet av dagen. Bære rundt en vannflaske kan hjelpe deg å holde tilstrekkelig hydrert for kroppen din til å utføre sitt beste.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com