Mat som inneholder elektrolytter

April 20
Mat som inneholder elektrolytter

Oversikt

Elektrolytter er mineraler som bærer en elektrisk ladning. Kroppen trenger elektrolytter for å regulere nerve og muskelfunksjon, opprettholde syre-base-balanse, og opprettholde væskebalansen. Elektrolytter, for eksempel som klorid, kalium, natrium, magnesium og kalsium kan gå tapt gjennom svette og må byttes ut gjennom kosten.

Natrium og klorid Foods

Mat som inneholder elektrolytter

Natrium og klorid - de to elektrolytter som utgjør bordsalt - er til stede i næringsmidler sammen og arbeider i kroppen til å opprettholde væskebalanse for riktig cellefunksjon. Mat som inneholder natrium og klorid inkluderer bordsalt, oksekjøtt, svinekjøtt, sardiner, ost, oliven, mais brød og surkål. Alle behandlet og hermetisert mat laget med tilsatt salt, for eksempel kjøttpålegg, chips og annet snacks, nøtter, smør, margarin, majones og mange sauser, har natrium og klorid. Men fordi de fleste amerikanere allerede få mer mye natrium og klorid enn de trenger, bør du prøve å ikke forbruke mer enn 2300 milligram natrium daglig, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention.

kalium Foods

Mat som inneholder elektrolytter

Kalium er i et mangfold av frukt og grønnsaker, spesielt grønne grønnsaker som spinat, nepe greener, grønne grønnsaker og grønnkål, bananer, tomater, appelsiner, meloner, poteter og søtpoteter, svisker, rosiner, erter og bønner. Kalium er også i melk og salterstatninger laget av kaliumklorid. Kalium støtter normal cellefunksjon, regulerer blodtrykket og hindrer bentap og nyrestein. Konsumere 4,7 gram kalium daglig for å opprettholde din helse.

magnesium Foods

Mat som inneholder elektrolytter

Magnesium støtter bein og tenner utvikling, nerve og muskelfunksjon og enzymaktivering. Får nok magnesium i kostholdet ditt også beskytter deg mot høyt blodtrykk, en faktor som øker risikoen for hjertesykdom, og bekjemper osteoporose. Det er i grønne grønnsaker, nøtter, korn, bønner og tomatpuré. Du trenger en liten mengde magnesium daglig - 420 milligram for menn og 320 milligram for kvinner.

kalsium Foods

Mat som inneholder elektrolytter

Kroppen bruker kalsium for bein og tenner formasjon, blodpropp, muskel og enzym funksjon og normal hjerterytme. Kalsium er oftest funnet i melk og melkeprodukter. Det er også i kjøtt, fisk med bein som sardiner, egg, forsterkede frokostblandinger, bønner og enkelte frukter som tørkede aprikoser og fiken, og grønnsaker som asparges og grønne grønnsaker. Sikt i minst 1000 milligram kalsium hver dag.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com