4 måter å identifisere Spoiled Meat

September 6

Smell Kjøtt

En av de beste måtene å identifisere bortskjemt kjøtt er å lukte det. Når en bakterie bryter ned kjøttet, endrer det lukten av det. Hvis du oppdager en ammoniakk eller svovel lukt, har bakterier multiplisert og spiser kjøttet. En harsk lukt eller smak kan også være på grunn av bakteriell multiplikasjon eller kan være på grunn av feil pakking av kjøtt. Hvis du oppdager en løk smak (eller andre rare smaker), er dette trolig på grunn av lagring av kjøtt ved siden av løk (eller andre matvarer).

Se på Color

Hvis kjøttet ikke har som rosa farge, det har gått dårlig og uspiselig. Du kan legge merke til grå, grønn eller brun farge. Dersom dette er tilfelle, kan bakterier eller gjær har ødelagt kjøttet. Gray, kan grønn eller brun farge også skyldes fryser brenne, protein denaturering eller mugg. Men, falming eller mørkere kjøttet er normalt og vanligvis skyldes rett og slett til lagring i fryseren. I tillegg er friskere kjøttet er, jo rødere det vanligvis er. Hvite flekker er vanligvis på grunn av frostskader. Fryser brent kjøtt er trygt å spise, men det vil ikke smake godt og konsistensen er merkelig. Mange trim fryser brent deler av kjøtt før steking. Når du er i tvil, ikke spise den.

Andre Endringer i Kjøtt

Du kan legge merke til selve muggkolonier på kjøtt som er lagret i kjøleskap eller utendørs. Du kan også legge merke slim eller en slimete følelse av kjøttet. Det er også grunn til å forme. Værhår eller linjer inne i kjøttet kan også danne med mold angrep av kjøttet. Til slutt, selve larver eller andre insekter i kjøttet er en god indikasjon på kjøtt er uspiselig.

Lagring av kjøtt for å forebygge Spoilage

Den beste måten å forebygge bortskjemt kjøtt er å lagre det på riktig måte. Sørg for at du innpakning kjøtt riktig for å unngå frostskader. Kjøtt kan vare i 4 dager i kjøleskap og deretter etter det, trenger frysing for å forhindre svinn. De fleste kjøtt vil ikke vare lenger enn 6 måneder i en fryser og noen, som fjærkre, kan bare vare i 4 måneder. Du kan fryse kokt kjøtt, men det skal ikke smake så godt som det gjorde før frysing.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com