Har Humana Krev en 6-måneders diett for Lap-Band?

October 2

Har Humana Krev en 6-måneders diett for Lap-Band?


Humana krever en seks måneders medisinsk tilsyn diett for å kvalifisere for Lap-Band kirurgi. Spesifikke retningslinjer kan variere fra plan til plan, så sjekk din plan dekning for eksakte krav.

Hensikten med en Overvåket Diet

Formålet med tilsyn kosthold er å demonstrere at pasienten er ute av stand til å miste tilstrekkelig overvekt gjennom andre måter enn kirurgi, og også for å vise at pasienten er villig til å gjøre de nødvendige kosttilskudd og atferdsendringer etter fedmekirurgi.

Vilkår for Diet

Den overvåket diett krever vanligvis faste månedlige kontroller og veie-ins med legen din. Legen din vil utarbeide en diett plan basert på dine individuelle behov, som sammen vil du gjennomgå og endre etter behov. Du kan også bli pålagt å delta regelmessige avtaler med en kostholdsekspert og støtte gruppemøter.

Medisinsk historie

I det siste, Humana ofte akseptert 12 måneder med medisinsk historie og bevis mislykkede slankeforsøk i stedet for en overvåket kosthold. Per januar 2008, må imidlertid alle Lap-Band pasientene gjennomgå overvåket diett for å bli godkjent for operasjon.

støtte Dokumentasjon

Noen støtter medisinsk dokumentasjon kan være nødvendig, så sørg for å beholde kopier av alle medisinske poster samt informasjon om eventuelle andre vekttap tiltak du har prøvd, for eksempel spesifikke diett planer, grupper som Weight Watchers, eller medisiner.

godkjenningsprosess

Etter at nødvendig dokumentasjon er sendt inn, kan det ta to til fire uker for Humana gjennomgang styret å undersøke saken og foreta en beslutning, selv om noen pasienter er godkjent i noen dager.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com