Slik unngår Chicken Bones Fra Turning Mørk under stekingen

October 26
Slik unngår Chicken Bones Fra Turning Mørk under stekingen

Noen ganger bein, og selv kjøttet nær bein, kan bli mørkere når du koker unge kyllinger. Dette er normalt og ikke utgjør en helserisiko, ifølge en artikkel skrevet av mat og ernæring spesialist Julie Hage-Robinson og publisert på North Dakota State University nettsted i 2005. Til tross for de mørke bein, kan kjøttet fremdeles er rosa selv hvis du koker den helt. Men du kan være i stand til å redusere mørkere.

Alder

Bein av yngre kyllinger mellom 6 og 8 uker er mest sannsynlig å mørkne når du koker. Dette er mest vanlig i broiler-frityrkokeren kyllinger - anbud, unge fugler som veier mellom 2,5 og 4,5 pounds. Enhver metode for matlaging er mulig for disse kyllinger, ifølge US Department of Agriculture. Mindre broiler-frityrkokeren kyllinger som veier mellom ett og to pounds er Rock Cornish spillet høner. Når du koker disse kyllinger, benmarg lekker ut fordi knoklene har ikke helt herdet; dette fører til mørket.

frysing

Kylling holder seg godt i kjøleskap i bare en dag eller to, men frysepunktet kjøttet holder det sikkert for forbruk nesten i det uendelige. Frysing kylling og deretter langsom matlaging det kan bidra til benmargen sigevann som forårsaker mørkere. Porøse knokler tillater hemoglobin å unnslippe, som har en mørk rødbrun pigment som farger kjøtt og bein. Hemoglobin er et protein som finnes i røde blodceller som transporterer oksygen i hele kroppen.

Kulde

Du kan kort lagre kylling i kjøleskapet i stedet for å fryse det for å hindre bein mørkere. Sett rå kylling på nederste hylle, ifølge Metro Health, nettsiden til San Antonio Metropolitan Health District i San Antonio og Bexar County, Texas. Plasser aldri noen andre matvarer i henhold til rå kylling; Hvis kjøttet er kokt, lagre den over noen rå mat. Dette reduserer sannsynligheten for krysskontaminering som kan gjøre deg syk.

Matlaging

Kjøle kylling og precooking det hjelper deg å unngå sakte matlaging metode som bidrar til mørkere bein. Koke eller mikrobølgeovnen kylling er to effektive metoder for precooking, i henhold til Alabama Cooperative Extension System of Alabama A & M University. Deretter kan du grille eller grill kylling for rask matlaging. Ikke vent etter at du precook kylling å grille den. Bakterier vokser raskere i mat som ikke er kokt grundig, øker risikoen for matforgiftning.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com