Hva er symptomene på en Pinworm infeksjon?

February 5

Hva er symptomene på en Pinworm infeksjon?


Den vanligste ormen infeksjon i USA er pinworms, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Infeksjonen er vanligst hos små barn, som deretter kan spre det til andre familiemedlemmer. Mens ormer bosted kan få deg til å grøsse, de er ganske lett å rette opp. Lær hvordan du kan oppdage symptomene på en pinworm infeksjon.

Årsak til symptomer

Nattlig anal og / eller vaginal kløe er det vanligste symptom assosiert med en pinworm infeksjon. Pinworms er en type parasitt som tilbringer mesteparten av sin tid i menneskets endetarmen. De er små, tynne og hvit --- omtrent på størrelse med en stift. De er også referert til som seatworms eller threadworms. Om natten, de kvinnelige pinworms forlate endetarmen og legger sine egg på huden rundt anus. Dette er årsaken til anal kløe. Mennesker er smittet med pinworms når de ingest eggene. Eggene er smittebærende i to til tre uker, og kan bli funnet på sengetøy, klær, hender og under negler. Ifølge CDC, eggene er også liten nok til å bli luftbårne, slik at folk kan bli smittet ved å puste dem i.

symptomer

Mens det vanligste symptomet på en pinworm infeksjon er anal og / eller vaginal kløe, det er mindre hyppige symptomer som irritabilitet, urolig mage, søvnløshet eller tap av appetitt. Det er også mulig å ha symptomer på en pinworm infeksjon. Hvis et barn opplever anal kløe i løpet av natten, er det sannsynlig at han har en pinworm infeksjon. Imidlertid bør ormer eller egg holdes eller samlet for å bekrefte infeksjon. Det er flere måter å gå om dette. Du kan være i stand til å observere ormer på anus eller klær av smittet person etter to til tre timer med å sove. Det er også mulig å samle egg fra under negler på den smittede om han har blitt skrape området. Eller du kan bruke klar tape for å samle prøver av eggene. Trykk den klebrige siden av båndet på huden rundt anus. Eggene må samles først i morgen, før du bruker på badet.

Eliminering av symptomer

Pinworms er behandlet med en tablett, typisk fordelt på to eller tre doser. Medisinen er tilgjengelig på resept eller over disk. Imidlertid bør legen alltid diagnostisere infeksjon før du søker behandling. For å unngå reinfeksjon, håndheve strenge håndvask reglene i din husstand, hvitvaske alle klær og sengetøy på varme, og unngå å skrape det infiserte området.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com