Informasjon om de beste dietter

December 26

Informasjon om de beste dietter


Finne dietter som fungerer er en krevende oppgave som svært ofte ikke fungerer i beste interesse for personen forsøker å gå ned i vekt. Prevalensen av kjepphest dietter som synes å fungere godt for et par uker, men er umulig å opprettholde, gjør det enda mer viktig å skille dietter som fungerer fra de som ikke gjør det. Ressurser er tilgjengelige for folk som ønsker å gå ned i vekt, og ikke alle av dem krever en konsultasjon med en profesjonell kostholdsekspert for å komme i gang. Faktisk, mange av dem er gratis tjenester.

Familien din lege

Singelen beste alternativet for en vekt-tap plan innebærer en konsultasjon med fastlegen din. En lege er den eneste som er kvalifisert til å trygt hjelpe deg å miste vekt i forbindelse med situasjoner som andre helsemessige problemer som kan påvirke en vekt-tap programmet.

The American Heart Association

The American Heart Association har vært i bransjen for å gjøre folk friske siden 1915. Hvor kjepphest dietter mislykkes, lykkes American Heart Association kosthold. Dette er fordi AHA dietten hovedmål er på linje med sitt primære mål om å hjelpe forebygge hjerte-og karsykdommer og hjerneslag. Gjennom denne dietten plan, vekttap er et biprodukt av sunnere matvaner. The American Heart Association kokebok er et flott sted å starte, og dets nettsted tilbyr tips og triks for en sunnere livsstil for å beskytte det kardiovaskulære systemet.

US Department of Health and Human Services

The Department of Health and Human Services i USA administrerer nettstedet Health.gov, et nettsted som viser kosten retningslinjer for amerikanerne. Disse kosten retningslinjer har endret seg siden dagene av næringspyramiden, og gir en solid base linje for et selvstyrt kosthold. Dette nettstedet bagatelliserer rollen dietter som en del av den amerikanske spise, i stedet fokusere på sunn mat som kan opprettholdes i en mannsalder. Det er også en del av nettstedet viet til fysisk aktivitet retningslinjer.

Personlige trenere og ernæringseksperter

Ved siden av leger, personlige trenere og ernæringsfysiologer er de beste til å ta til når du prøver å finne de beste dietter. Fordi diett alene sjelden, om noensinne, resulterer i varig vekttap, er det viktig å gjennomføre noen form for fysisk aktivitet for å redusere fett i kroppen. Personlige trenere og ernæringsfysiologer kan spesielt anbefale matvarer for å matche nivået av fysisk aktivitet du har for øyeblikket. Selv om deres konsultasjoner er ikke gratis, du sjelden trenger mer enn ett besøk for å få en idé om riktig kosthold og treningsprogram for deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com