Medisiner som brukes til å behandle type 2 diabetes

July 7

Medisiner som brukes til å behandle type 2 diabetes


Kosthold og mosjon er frontlinjen behandling for type 2 diabetes. Når dette ikke er nok til å opprettholde blodsukkeret, kan legen deretter foreskrive medisiner. Det finnes flere typer av medisiner som brukes for å behandle type 2 diabetes, i form av piller eller injeksjon. Pasienter krever ofte mer enn en medisiner for å opprettholde blodsukkernivået.

Alpha-glukosidaseinhibitorer

Alpha-glukosidaseinhibitorer bidra til å redusere blodsukkernivået ved å blokkere nedbrytningen av stivelse (brød, poteter, pasta, etc.) i tarmen. Alpha-glukosidaseinhibitorer også forsinke nedbryting av visse sukkerarter og fremveksten av blodsukkeret etter spising. Alpha-glukosidaseinhibitorer bør tas rett før du spiser. Vanlige merkenavn av alfa-glukosidaseinhibitorer inkluderer Precose og Glyset. Vanlige bivirkninger inkluderer gass og diaré.

biguanider

Biguanider redusere leveren produksjon av blodsukkernivået. Biguanider også gjøre muskelvev mer følsom for insulin, slik at glukose kan absorberes og senke blodglukosenivåer. Biguanider er vanligvis tatt to ganger om dagen. En felles merkenavn for biguanides er Glucophage. Vanlige bivirkninger er diaré, som vanligvis er forbedret når du tar medisinen med mat.

DPP-4 hemmere

DPP-4-hemmere er et nytt legemiddel klasse som bidrar til å forbedre A1c nivåer uten å forårsake hypoglykemi. DPP-4-inhibitorer forhindre nedbrytning av GLP-1, som er et naturlig forekommende stoff i kroppen. GLP-1 ikke redusere blodglukosenivå, men GLP-1 brytes ned for raskt til å bli injisert av seg selv. DPP-4-hemmere påvirke nedbrytningen av GLP-1 og la den forbli aktiv lenger til lavere blodsukker bare når det er nødvendig. En DPP-4 merkenavn er Januvia, og det kommer i pilleform. Positive effekter av DPP-4-hemmere inkluderer nøytrale eller positive effekter på kolesterol og er generelt ikke føre til vektøkning.

tiazolidindioner

Tiazolidindioner hjelpe insulin til å prestere bedre i muskler og fett samt redusere produksjonen av glukose i leveren. Tiazolidindioner redusere A1c nivåer og ikke som en generell regel har mange bivirkninger. Ett medikament i tiazolidindionklassen (Rezulin) ble tatt av markedet på grunn av leverproblemer i et lite antall pasienter. De to andre rusmidler, rosiglitazon og pioglitazon, følges nøye, men har ikke vist noen problemer hittil.

sulfonylurea

Sulfonylurea arbeid ved å stimulere beta-cellene i bukspyttkjertelen til å øke insulinproduksjonen. Sulfonylurea har eksistert siden 1950, men er ikke lenger vanlig foreskrevet. Diabinese er den eneste første generasjon sulfonylurea fortsatt blir foreskrevet. Sulfonylurea er vanligvis tatt før måltider, en til to ganger om dagen. Blandet med alkohol, kan sulfonylurea forårsake oppkast, rødme eller sykdom.

meglitinider

Meglitinider, som sulfonylurea, stimulere betacellene til å frigjøre mer insulin. Begge meglitinider og sulfonureas har en risiko for å forårsake hypoglycema (lavt blodsukker) på grunn av frigjøring av ekstra insulin. Meglitinider er tatt før måltider tre ganger om dagen. Vanlige merkenavn av meglitinider inkluderer Prandin og Starlix.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com