Tegn og symptomer på Staph hudinfeksjon

January 27

Tegn og symptomer på Staph hudinfeksjon


Staph hudinfeksjoner er forårsaket av bakterien Staphylococcus. Denne typen bakterier lever på huden og manifesterer seg i en rekke tegn og symptomer.

follikulitt

Follikulitt er et vanlig tegn på en staph hudinfeksjon, og det vanligvis påvirker hårsekkene. Symptomene på folliculitis kan komme i utseendet av røde, irriterende hvite hode kviser på infiserte huden, vanligvis på et sted som har nylig blitt barbert eller kraftig gnidd mot klær (se referanser nedenfor).

koker

Koker, også kjent som furuncles, er den vanligste symptomet på en staph hudinfeksjon. De vanligvis vises som en rød og hoven bump. De er fylt med pus og svært smertefullt. Koker vokse seg større før de bryte åpne og tømme seg. De er vanligvis finnes under armene, i ansiktet eller innsiden av lårene, selv om de kan vises hvor staph infeksjon er til stede på huden
(Se referanser nedenfor).

Brennkopper

Brennkopper er et annet tegn på en staph hudinfeksjon. Det vises vanligvis i form av en blemme eller en kvise som skorper om og kan spres ved å skrape det infiserte området og rørende andre kroppsdeler. Impetigo vanligvis påvirker nese, munn, hender og føtter (se referanser).

hordeolum

Hordeolum, også kjent som en stye, er en staph hud infeksjon i øyelokket. Det er svært smertefullt og kan føre til en hoven og irritert titt rundt det infiserte øyet området (se referanser).

cellulitt

Cellulitt er et symptom på en staph hudinfeksjon. Det kan påvirke en hvilken som helst del av kroppen, men det er vanligvis funnet på bena. Tegnene på appelsinhud vises i form av smertefull hevelse og irritasjon av det infiserte området. Huden kan også bli ubehagelig varm på en måte som kan ligne feber eller sykdom (se referanser).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com