Hjem rettsmidler for Mole kontroll

October 12

Føflekker er pigmenterte celler som er små og brun. De kan finnes på huden hvor som helst på kroppen. De kan være til stede ved fødselen eller utvikle seg senere i livet. Årsakene inkluderer hud skade på grunn av sollys, genetikk og pigmentering av celler. Det finnes ulike hjem rettsmidler som kan bidra til å forhindre føflekker.

vaselin

Konstant bruk av vaselin til det berørte område på kroppen over lang tid kan bidra til å redusere føflekker og hindre fremtidige tilbakefall.

koriander

Sliping urten koriander til et fint pulver og bruke det på føflekken kan hjelpe bli kvitt føflekker. Du kan lage en pasta av urten med lakserolje for enda større effektivitet. Castor olje sørger for at huden din ikke tørker ut og klø så mye når koriander brukes av seg selv som et pulver.

Vitamin C

Hvis du knuse Vitamin C tabletter gjelder det resulterende pulveret direkte på føflekken, og deretter holde pulveret på plass med en bandasje, kan bidra til å redusere føflekken.

Apple Cider Eddik

En stor rette for føflekker søker eple cider eddik et par ganger daglig. Dette hjelper ofte å kvitte seg med føflekken. Legge til et halvt glass eddik til badevannet vil sikre at du ikke enkelt få føflekker.

Anstrøk av jod

Du kan kjøpe anstrøk av jod til enhver stoffet butikken og deretter bruke den med en vattpinne av bomull regelmessig for et par dager. Denne behandlingen vil hjelpe å bli kvitt føflekker.

blomkål Juice

Grind opp litt blomkål juice og bruke den til føflekken daglig. Huden blir myk og føflekken vil bli mindre og ofte vil forsvinne.

Hvitløk og honning

Lag en pasta av to fedd hvitløk og bland en teskje honning i som lim. Bruk på føflekken og det kan noen ganger forsvinne i løpet av noen dager. Honning hjelper lindre stikket forårsaket av hvitløk og reduserer den brennende følelsen det kan føre til. Hvitløk pasta alene kan kvitte seg med føflekken også.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com