Hvordan å gjøre Dukan Diet

July 28

Hvordan å gjøre Dukan Diet


Dukan Diet er en lav-carb, lav-fett, høy-protein diett brukes til å endre matvaner og hjelpe deg å miste vekt og holde den av. Det ble skapt av Dr. Pierre Dukan, en fransk lege som etablerte en diett program skreddersydd for enkeltpersoner og basert på fire separate faser. Det diett vunnet popularitet i 2011, som en ABC News rapporten bemerkes det er spekulasjoner om at Kate Middleton kan ha fulgt dietten for å komme i form til hennes kongelige bryllup.

Bruksanvisning

1 Kjøp "The Dukan Diet" bok å lese alt om filosofien og vitenskapen bak dietten. Det forklarer i detalj fasene involvert og hvordan det gjør du gå ned i vekt. Faser av Dukan Diet er angrepsfasen, Cruise fase, den konsolideringsfase og stabiliseringsfasen.

2 Registrer deg for din egen Dukan Diet konto gratis på Dukan Diet websiden. Her kan du beregne din sanne vekt, og området vil generere tilpasset plan.

3 Gjør deg klar for fase 1 ved å gå til butikken og strømpe opp på de rene proteinrik mat du trenger til riktig følge det første skrittet. Disse inkluderer egg, kylling, biff, svinekjøtt, tofu, tempeh, og nonfat meieriprodukter som nonfat yoghurt og skummet melk.

4 Følg programmets tiltak for å nå målet ditt i vekt i tidsrammen som er satt for deg på nettsiden. Du kan også leie en "Dukan Turbuss" fra området. Denne personen gir deg daglige samspillet, coaching og inspirasjon til å holde deg gående på søken for å gå ned i vekt og komme i form.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com